0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

PİDECİLİKTEN SPİKERLİĞE

Ankara'da 1971 yılında doğdu.1982 yılında bir trafik polisi aracının çarpması sonucu elvis kemiği kırıldı ve 4 ay boyunca yatağa bağımlı kaldı. Bu dönemde çok gazete okudu ve zaten meraklı olduğu sporda kendini geliştirdi. Harçlığını çıkartmak için pidecide çalıştı derken 1994’de Show TV’de çalışmaya başladı. CNN Türk’ün başarılı spikeri Emre Tilev'den bahsediyorum. Emre Tilev'in ‘Tarihi sen yaz’ isimli kitabı yeni piyasaya çıktı. Tam bir başucu niteliğindeki eserde Tilev Muhammed Ali, Pele, Schumacher, Usain Bolt ve Michael Phelps gibi efsanelerin öykülerini kaleme almış.

AVRUPA'NIN EN ÇOK ORTA YAPAN TAKIMI BEŞİKTAŞ

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Porto ile 1-1 berabere kalıp son 16’yı garantileyen Beşiktaş ve Şenol Güneş hocamız alkışları aldı. Beşiktaş'ın maçlarda çok orta yapması ilgimi çekince istatistik uzmanı Dr.Gürkan Kubilay'a sordum anlattı. Avrupa’nın 5 büyük liginin maç başına ortalamaları şöyle: Bayern Münih 25, Manchester City 20,Paris Saint Germain 20, Napoli 16, Barcelona 12. Bizde ise Galatasaray ve Fenerbahçe 25, Beşiktaş ise 30. Peki bu gelişmişlik mi? Kubilay'a göre değil. Bizim ligde 12 haftada 3978 orta yapılmış 68 gol atılmış. Yani ortalama 1.70. İste bu nedenle Avrupa'da artık doldur boşalt ortalar yerine ceza sahasına pas, ara pas, duran toplardan gol kovalanıyor.

HERKES GİDER MERSİN’E

Meşhur atasözü "Herkes gider Mersin'e biz gideriz tersine" Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin kocamaz tarafından tersine çevrildi.3.Uluslarası Mersin Maratonu 3 Aralık pazar günü yapılacak. Henüz yeni olmasına rağmen   uluslararası maraton çevreleri yarışı önemsiyor. 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX