0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Seçim ne olur

Memleketi ve kulüplerimizi tatlı bir seçim heyecanı sardı. Seçim ne olur bilinmez. Ama şu konu önemli; her parti ve her Cumhurbaşkanı adayı gençlerin önemine değinirken gençleri topluma kazandıracak ve ülkemizi uluslararası alanda en önemli temsil sağlayan sporla ilgili tek bir söz duyamadığımızı, 2016’da nüfusu bizim 6’da birimiz Yunanistan 3 altın madalya ile 22.sırada olmasına karşın son 16 yılda Recep Tayyip Erdoğan’ın özel ilgisi ile Avrupa’nın spora en çok yatırım yapan ülkesi olmamıza karşın sadece 1 altın ile 42. sırada olimpiyatlarda yer alan Türkiye gelecekte sporda nasıl yönetilecek! Kulüpler yasası için adaylar ne düşünüyor! 

Sporda örgütlenme nasıl olmalı yeni dönemde! Yetenekli sporcular için ne planlanıyor! Kitle sporu için, sporun tabana yaygınlaşması için ne planlıyor liderler ve partiler! 

Spor basınındaki diğer arkadaşlarımızla birlikte seçim öncesi bu soruları soralım, soralım ki bu konu gündeme gelebilsin! 

Yoksa hem olimpiyatlarda hem de futbolda geleceğimizi pek parlak görmüyorum.

Ahmet Ürkmezgil’in iftarında ne konuşuldu

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil'in hafta içinde geleneksel iftarı vardı. Spor siyaset ve sanat dünyasının önde gelen isimlerin katıldığı iftarda tabi ki Beşiktaş'ın bu yıl şampiyonluğu nasıl kaçırdığı konuşuldu en çok. Herkes tecrübeli hoca Şenol Güneş'in seneye bu açığı kapatacağı konusunda birleşti.

Samsunspor'da İsmail Uyanık zamanı

Trabzonspor'un onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın avukatlarından Serhat Pekiner'in yanında Samsunspor’un eski başkanı İsmail Uyanık'a rastladım. Uyanık bir zamanlar Samsunspor’u olağanüstü yerlere getirmişti. Hafta sonu Samsunspor’da da kongre heyecanı var. Uyanık kulübü şirketleştirme müjdesi verdi. Kendisine başarılar diliyorum.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX