0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Galatasaray başarısız

İKİ maç oynadı bir puan kazanabildi. İlk maç mağlubiyetle bitmişti, ikinci maçta berabere. Oynadıkları takımlar üst düzeyde olamamalarına rağmen dört puan kaybedildi. Başarısızlığın altında yatan neden Galatasaray’ın maddi durumunun zayıf konumda olmasıdır. Kalede yılların büyük kalecisi Muslera olmasa bir puan bile kazanılamazdı. Golcü yok, kontratak yapacak forvette yok, al gülüm ver gülümle maç kazanılmaz olduğunun bilen futbolcu yok. Sahada alışık olmadığımız bir oyun sergileyen ekip var. Terim ne yaparsa yapsın bu futbolcular kulüplerini düşünmüyorlar. Sahada laf olsun diye dolaşıp duruyorlar. Acayip sakal ve saçları ile ilgilenmekteler. Kazanacakları puanlarla alacakları para belirlenmesi bile akıllarında değil...

Sezona yeni girdik rehaveti de çok yanlış. Her kulüp de aynı günde sezona başladılar. Oynanan takımların her ikisi güçlü ekipler değil. Yarın üç büyüklerle ne yapacaklar. Ben merak ediyorum çünkü nedenini bulamadığım için karar oluşturamadım. Terim ne yapsın. Yönetim parasal sıkıntıda oldukları için Terim’in arzularını yerine getiremiyorlar düşüncesindeyim. Avrupa takımları ile de maçlar oynanacak, futbolcular kendi kariyerlerini göstermek için çok daha fazla efor sarf edeceklerini düşünüyorum. Önümüzdeki haftalarda toparlanırlarsa belki iyi skorlar yaratabilirler. BJK ve FB’nin daha hazırlı olmaları Galatasaray’ı zor duruma sokabilir. Başarısızlığın bir an önce yok edilmesini bekleyeceğiz.

Doğan Sarıbeyoğlu Diğer Yazıları

Terim’le uğraşmayın

15 Eylül 2019

Galatasaray zorda

07 Eylül 2019

Galatasaray başarısız

27 Ağustos 2019

Futbolumuz güç kaybediyor

20 Ağustos 2019

Galatasaray’da karmaşa var

14 Ağustos 2019

Fatih Terim ve Galatasaray

07 Temmuz 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX