0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Büyük oynadı

15 günde 2 büyük maç oynadı Fenerbahçe. Biri Trabzon, diğeri lider Başakşehir. Trabzon maçında nasıl eleştirdiysek, dünkü maçta da övmemiz gerekir. Skordan bağımsız. Çünkü ben Trabzon’un bir kuvveti yada bir kalitesi olduğunu düşünenlerden değilim. O Trabzon’u yeneceksin. Fakat Başakşehir’i durdurmak ve yenmek hiç yabana atılacak bir şey değildir. Özellikle deplasmanda. Özellikle yıllardır yenemediğin bir deplasmanda. Özellikle İBB’den beri yenemediğin deplasmanda.

Fenerbahçe nasıl oynadı biliyor musun. 80lerde, 90larda Inter, Milan, Manchester buraya gelirdi. Sen oynardın, oynardın, adamlar bir gol atardı, 1-0. Sen maç sırasında Ahmet atsaydı da, Mehmet oynasaydı, hakem penaltıyı verseydi derdin. O sırada bir tane daha atarlar, hooppp 2-0. İşte Fenerbahçe onlar gibi oynadı. Defansif, kompakt, sakin, bitirici. Geçen hafta ve Ciresun maçında söylediğimiz şeyi tekrar söyleyelim. Takım kalitesiz, ama kötü değil. Atıf bu kadar. Hasan Ali bu kadar. Topal bu kadar. Isla bu kadar. Bu tip isimlerden daha fazlasını beklememek lazım. Ben bu isimlerle ofansif oynayalım diyenlerden değilim. (3 tane Giuliano almayacaksan) Ben hocayı eleştirirken kadro konusuna da hak veriyorum. Ama hocadan şunu da bekliyorum. Eğer Fenerbahçe kalitesiz olduğu için pozisyona giremiyorsa, o zaman pozisyon da vermeyecek. Tıpkı bu maç gibi. Evet, takım 3.bölgede oynamak zorunda değil. Ama bu takımda Atıf oynuyor, Valbuena oturuyorsa bir hata var Hocam. Neyse. Yine aynı konular açılacak.

Emre’nin olmayışı bence etkilemedi. Ama Başakşehir’in bu hava şartlarında daha fazla direnç göstermesini beklerdim.

Emrah Öner Diğer Yazıları

2020

30 Aralık 2019

Jedi Ozan

23 Aralık 2019

22lik delikanlı

07 Aralık 2019

Kara Cumartesi

01 Aralık 2019

Bir VAR’mış bir yokmuş

09 Kasım 2019

Cazcı Kardeşler

04 Kasım 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX