0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Mahmut Uslu bile atardı

Öyle rahat bir maçtı ki, Fenerbahçe’nin vurduğu gol oldu. Vurduğun gol olsun denir ya. İşte o hakkaten oldu. Taraftar da böyle golleri özlemişti. Sadece anlayamadığı konu, bir hafta öyle bir hafta böyle nasıl bu kadar farkettiği idi. Aatıf’ın golünde maç bitmişti fakat Soldado’nun 3.golü Kayseri açısından moral de bitirdi. Şener güzel gol attı. Öyle bir maçtı ki, Mahmut Uslu oynasa kesin gol atardı. Aziz Başkanım presi ile topu kapardı, Şekip Hocam da ara pası atardı. Fenerbahçe aslında bu gollerin bir tanesi ya da iki tanesini büyük maçlarda atsa puan durumu böyle olmazdı. Ama belki de Fenerbahçe büyük maçlarda bu golleri atacak kapasitede bir takım ya da winner futbolculara sahip değildi. Topal’ın ilk golde pası acayipti. Hep söylerim. Aykut Hoca’nın takımları 1 ya da 2 sene sonra başarılı olur. Ama kimse bu kadar beklemez. Bu yüzden de Aykut Hoca Fenerbahçe’ye uymaz. 

Gelelim seçime. Son aylara girilirken yarış iyice kızıştı. Ama benim için kızışmadı. Kesin ve net söyleyeyim. Seçimi %55 ile Aziz Başkan alır. Bu konunun Ali Koç ile de ilgisi yok. Aziz Yıldırım bırakmadan kimse hiç bir şeyi alamaz. Allah uzun ömürler versin, Aziz Yıldırım da İlhan Cavcav gibi işe giderken vefat edecektir. O yüzden boşuna tartışıyorsunuz. Fenerbahçe seçimi, taraftarın seçimi değildir. Kongre üyesi farklıdır ve 10 yıl önce bugün kimin seçileceği belli olmuştur. O yüzden seneye Aykut Hoca ve 5 yıl daha Aatıf hayırlı olsun. 

Emrah Öner Diğer Yazıları

2020

30 Aralık 2019

Jedi Ozan

23 Aralık 2019

22lik delikanlı

07 Aralık 2019

Kara Cumartesi

01 Aralık 2019

Bir VAR’mış bir yokmuş

09 Kasım 2019

Cazcı Kardeşler

04 Kasım 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX