0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

To Do'lar

Başkan, sen bilirsin. İngilizce “To do” demek, yapılacaklar demek. Bunlar bilmez Başkan. Markıtink, prezenteyşın, grovt, opereyting inkam. Bak, biz nasıl anlaşıyoruz Başkan. Maçı boşver. Ben sana to do'ları yazayım. 

1. Comolli’yi hemen Sportif Direktörlükten al Başkan. Buraya ya sen geç, ya da Can Çobanoğlu gibi bir adam getir. Comolli’yi yurt dışı transferlere ver. İstemiyorsa kov. Comolli’nin yurt içi versiyonunu da bul. O da yurt içine baksın. Onun Türk olmasına gerek yok. 

2. Eğer 1.maddeyi yapamazsan, hemen Türkiye’yi (bak Türkiye Ligi’ni demiyorum) tanıyan bir Türk getir. Fenerbahçe’nin Albayrak ya da Sinan Engin’e ihtiyacı var. Volkan Ballı olur, Kemal Dinçer olur. Bu adam Comolli’ye ve Cocu’ya ne var ne yok anlatması gerekir. Bu adam sana bağlı çalışacak. Yönetim kuruluna değil. Senin yönetim kurulun sadece FMCG’de çalışır. Burası koladan daha hızlı tükenir Başkan. 

3. Hemen Alex’i ya da Kuyt’u getir. Ya da Pierre. Bu arkadaşı yabancılara ver. Jailson, Ayew, bunların adaptasyon sorunu var Başkan. Bu arkadaş, hem Fenerbahçe’yi hem de Türkiye’yi anlatacak. Kırmızı ışıkta geç, formadan çek, açık çay alayım gibi. 

4. Çok acil basın sözcüsü bul Başkan. Bu adam maç önü, maç sonu, atv, flash tv hepsine çıkmalı. Sen çıkma. Sen ara ara feys taym yap. Valla şaka yapmıyorum. Evden ailenle feys taym yap. Mutlu huzurlu olduğunu görsünler. Ve seyircinin arasına artık dalma. 

5. Ocak’ta muhakkak 2 tane kral adam al. Öyle Şener, Mener elimizde çok var. Sen kiralık 10 numara adam al. 

Başkan, işine karışmak gibi olmasın. Bunları yapmazsan, değil sen, rahmetli ağabeyin gelse bu seyirci bir çırpıda harcar. Maalesef this is Turkey Başkan. This is Fenerbahçe.

Emrah Öner Diğer Yazıları

2020

30 Aralık 2019

Jedi Ozan

23 Aralık 2019

22lik delikanlı

07 Aralık 2019

Kara Cumartesi

01 Aralık 2019

Bir VAR’mış bir yokmuş

09 Kasım 2019

Cazcı Kardeşler

04 Kasım 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX