0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Hayalimdeki Fenerbahçe

İlk yarı nasıl geçti, anlamadık. Fenerbahçe sanki o sırada 4.cü, Avrupa Kupalarını garantilemiş ya da küme düşme tehlikesi olmayan takım gibi oynadı. Başakşehir de hiç kasmadı. Emre ile İrfan zaten Tolgay ve Jailson’u hapsetti. Visca da Hasan Ali’yi hiç çıkartmadı. Ama esas önemlisi Fenerbahçe bir gol yedi, size anlatamam izlemeniz lazım. Bu golü Harun yese şu an takımdan süresiz kovulmuştu. Ama o golü yiyen 30 yıllık kaleci Volkan Demirel idi. Moses 1-2 kere boş alan buldu ama Elif ile birlikte hiç varlık gösteremedi. Başakşehir maçı çok güzel kitledi. Eğer Fenerbahçe gol atsa Başakşehir 2.golü atardı. Zacj bence siklet olarak Başakşehir maçında çok zayıf kaldı. Serdar Aziz 2 tane çok önemli gol çıkardı.

Her zamanki gibi Fenerbahçe soyunma odasında zılgıtını yedi, ikinci yarıya daha derli toplu çıktı. Taraftar Fenerbahçe’den bir kez daha dönüş bekliyordu. Ekici ayağında top tuttu, Elif’in top kayıplarına son verildi. Hasan Ali bile yüklenmeye başladı. Başakşehir artık kapanmıştı. Soldado’nun kaçırdığı golden sonra Robinho acayip bir gol kaçırdı. Eğer o gol olsa maç biterdi. Valbuena oyuna girdi. Hemen arkasından Soldado golünü attı. Ondan sonra ne olduysa oldu. Fenerbahçe 2 adet inanılmaz gol kaçırdı. Arkasından Başakşehir golü buldu. Ve maç ve hatta lig bence bitti. Bu saatten sonra Başakşehir ligi veriyorsa ya çok beceriksizdir ya da başka bir şey vardır. Fenerbahçe’nin de bir kulağı Ankaragücü-Bursa maçındaydı. İşte Ali Koç’un hayalindeki Fenerbahçe bu idi.

Emrah Öner Diğer Yazıları

2020

30 Aralık 2019

Jedi Ozan

23 Aralık 2019

22lik delikanlı

07 Aralık 2019

Kara Cumartesi

01 Aralık 2019

Bir VAR’mış bir yokmuş

09 Kasım 2019

Cazcı Kardeşler

04 Kasım 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX