0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Lö Valbuena Efekt

Öncelikle Koray kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah orada bir yerlerde maçı seyretmiştir de, biraz mutlu olmuştur. 

Fenerbahçe bence yeni hocası ile ilk ciddi maçına çıktı. Galatasaray maçı emsal teşkil etmezdi çünkü hocasız da çıksan, Fenerbahçe, Galatasaray maçlarını farklı oynuyordu. Bir de dün maçtan bir saat evvel cezalar açıklandı. Ben bu işi anlamıyorum. 1 saat kala ceza mı açıklanır. 1 ay sonra açıkla. Seneye açıkla. Yok bir de Anderlecht’e başarılar dileseydiniz. 

Koeman, karşısında maalesef takım gibi takım buldu. İlk 20 dakika Anderlecht neredeyse hatasız oynadı. Topla çok iyi çıktı. Ama yine de Fenerbahçe 2 kere Slimani, 1 kere Hasan Ali ile pozisyona girdi. Bence Fenerbahçe forvetlerinin çok acil psikolojik desteğe ihtiyacı var. Frey olunca otomatikman 4-4-2’e dönülüyordu. Ama takımda kimse kanat oyununu iyi oynayamadığı için ikili uzun forvet bir işe yaramıyordu. İkili orta sahayı Anderlecht çok rahat geçti. İkinci yarı da aynıydı. 70.dakikada Valbuena’nın ortası, Ayew’in kafa vuramaması maça gol getirdi. İyi ki de vuramamış. Yoksa kesin atamazdı. Ondan sonra Valbuena etkisini bir kez daha gösterdi. Frey’e asistle durumu 2-0 yaptı. Maç o şekilde bitti. 

Bu maçın bence özeti şu idi. Sen ne yaparsan, ekstra iyi bir hoca getirmediğin sürece mal bu. Şener, Roman, Ayew, Frey vs. Malzeme bu. Tabi ki Cocu’dan sonra takıma bir gıdım direnç ve moral ve Valbuena gelmiş. Ama bir Valbuena ile olacak iş değil bu. Ben o yüzden Cocu’da çok çok suç bulanlardan değildim. Esas suçlu orada hala maaş alan 6 yıldır işsiz olan Napolyon’da.

Emrah Öner Diğer Yazıları

2020

30 Aralık 2019

Jedi Ozan

23 Aralık 2019

22lik delikanlı

07 Aralık 2019

Kara Cumartesi

01 Aralık 2019

Bir VAR’mış bir yokmuş

09 Kasım 2019

Cazcı Kardeşler

04 Kasım 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX