0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Sistemsizlik

Harun’dan başlayalım. Nefis oynadı. 3.golde hatası olmasına rağmen. Ama bakın. Konu Harun transferi falan değil. Ali Koç’un bir an önce şampiyonluk inançsızlığı yaşayan herkesi göndermesi lazım. Gerekirse U15 ile çıkacak. İnançsızların en başında Volkan geliyordu. Bazı isimler her sene ya şampiyon olamazsak stresi ile başlıyor. Korkuyorlar. Bu yüzden Ali Koç’un sil baştan yapması gerekiyordu. Sadece bir fark var. Eskiden Fenerbahçe o senenin flaş transferi kim ise onu alırdı. Sadece artık bu dönem bitti. Artık genç, ucuz ve başarılı olanı alacak. Bu tabi ki bir kumar. O yüzden yapacak bir şey yok. Bekleyeceğiz. Belki 5 sene sonra sistemden bahsedebiliriz. Minimum 5 sene. 

Maça Fenerbahçe çok iyi başladı. Ayew hem kendini hem de taraftarı mutlu etti. 1-0 öne geçince klasik Kayseri maça ortak oldu. Kaç hoca geldiyse bu konuya bir çözüm bulamadı. Umut, Harun ile karşı karşıya kaldı. Volkan olsaydı yemişti. Çünkü kendisine güvenip kaleden çıkmazdı. İkinci yarı Fenerbahçe duran toptan golü yedi. Kayseri çok direniyordu, özellikle Romanla Skertel’in arası çok açıktı. Valbuena, Ekici, Ayew hiç geriye yardım etmiyordu. Slimani en sonunda şeytanın bacağını kırdı. Arkasından Skertel klasik Fenerbahçeli hatasını yaptı, 2-2 oldu. Derken Harun 3.golü yedi. Ondan sonra Fenerbahçe'de sistem mistem kalmadı. Cocu’nun bence kaldığı ilk test bu oldu. Son 15 dakikada manasız sistemsiz bir Fenerbahçe izledik. Maç 2-3 bitti. Reyes hiç oynamasa da olurdu. Dip not : Ne yapıp ne edip Mensah’ı Ocak’ta alın beyler. İşte o adam direnç getirir. Comolli sana diyorum. 

 

Emrah Öner Diğer Yazıları

2020

30 Aralık 2019

Jedi Ozan

23 Aralık 2019

22lik delikanlı

07 Aralık 2019

Kara Cumartesi

01 Aralık 2019

Bir VAR’mış bir yokmuş

09 Kasım 2019

Cazcı Kardeşler

04 Kasım 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX