0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Piyasalar asla rehavete kapılmaz

Ülke ekonomilerinde siyasi istikrar; yatırım, sıcak para ve istihdamı  artırdığı gibi orta ve uzun vadeli programlara destek olan bir sistemdir. 

Karar size ait 

5 aydan bu yana Türkiyenin istikrarını bozmak, Ülke ekonomisine zarar vermek ve yatırımların durması için tüm mücadeleler verildi. En kanlı terör eylemleri yapılarak 2015 yazında turizm sektörünü bitirmek istedi. Seçim tarihinin  belirlenmesi ülke ekonomisindeki dönüm noktasınında belirlenmesine sebeb oldu. Türkiye, ya istikrarlı bir yolda 2023 hedefine gidecek yada ekonomiyi koalisyona teslim edecek. 

Kendimize bu soruları soralım 

Siz seçim sonuçlarından çıkacak sonuca ne kadar hazırsınız? 
7 Haziran'dan bu yana işleriniz nasıldı? 
Yatırımlarınızı hangi tarihe ertelediniz? 
Tüm terör örgütleri neden birleşti? 
Dünyanın gıpta ile izlediği yatırımlarda konumunuz ne olacak? 
Birikimlerini dövize çevirmek sizi ne kadar kurtarır? 
 

Belirsizlik çatışma getirir 

Ekonomi ve para piyasaları asla rehavete kapılmaz gerçek rakamlar neyse iyisiyle kötüsüyle fiyatlar ve faturasını cebinize koyar.Tek partili hükümetin ekonomiye yön vermesi,tek söz sahibi olması ülke menfaati için çok önemlidir.Çünkü tüm bakanlıkların yatırımları,hizmetleri ve bu hizmetlerin vatandaşlara en ucuz şekilde sunulması para yönetimine bağlıdır.Ekonomide görüş farklılığı beraberinde belirsizliği getirir tartışmaları getirir, eskiden görmeye alıştığımız kavgalarla yönetilen bir parlemanto çıkar karşımıza. 
 

Zam olarak geri ödersiniz 

Yabancı yatırımcılar programlara yatırım yaparlar. Sizde sandık başında oy kullanırken Türkiye menfaatlerini düşünerek tercih yapmalısınız " Benim kenarda birikmiş dolarım var, dolar yükselsin benim işime gelir" diyenler kur farkından kazandıklarının iki katını zam olarak geri ödeyeceklerini asla unutmamalıdır. 

 Aralık ayına dikkat 

1 Kasım seçim sonuçlarından çıkan sonuç sizi farklı bir düşünceye kaptırmasın," Tek partili hükümet geldi, artık döviz yükselmez" diyenler için kasım ayı döviz ve emtia fiyatlarındaki düşüşler için son fırsattır. Aralık'ta FED faizleri artırmaya başlar,  ECB ek parasal gevşemeye gider küresel piyasalarda euro-dolar paritesi 1,05 bandına kadar düşmesi doları tekrar artıracaktır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX