0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Siyasi istikrara güvenmeyen kaybetti

7 Haziran'dan itibaren tüm televizyon, radyo,gazete röportajlarımda ve gazetemdeki köşe yazılarımda; " Bakın çok büyük bir oyunun içerisindeyiz, para piyasalarında manipülasyon ve spikülasyon yaparak Türkiye ekonomisini çökertmek istiyorlar" demedim mi ? 
"Sakın bu seviyelerden döviz almayın, elinde dövizi, altını bulunanlar satsın, soğukkanlı olun seçimlerden sonra dolar 2,75, euro 3,00 TL, Altın 100 TL olacak" demedim mi ? 

14 Ağustos'taki köşe yazımda " Dolar'a yatırım yapan pişman olur" başlıklı köşe yazımı unuttunuz mu?Vatanını, Milletini seven, istikrara güvenen, topluma güvenen milli ekonomistlere kulak verin. 

Sahtekarlar aldattı 

Sabah ekranlarda maşalık yapan, akşam sizin alınterinizi çalarak en lüks restorantlarda elinde şarap kadehleriyle kahkaha atanlar, "Döviz aldı başını gidiyor, tek partili hükümet asla iktidar olamaz... Vs vs " söyletileriyle herkese 3 TL den dolar,3,45'ten euro,115 TL den altın aldırdılar, Türk Lirasını itibarsızlaştırmak için televizyon ekranlarından kendini ekonomist olarak tanıtan hainler hep beraber el birliğiyle " Bankada döviz mevduatları artıyor, herkes dolar alıyor, kimse TL'ye güvenmiyor, dolar 3,50 ve sonrasında 3,75 olacak" diye bağırmadılarmı?  

Hepsi tespit edilmeli 

Döviz fiyatları yükseldiğinde son dakika haberi diye canlı bağlantılarla size korku salıp döviz aldırmadılar mı? Kafalarına göre anket hazırlayıp tek partili hükümet imkansız, sokaklarda kriz var diye bıyık altından gülmediler mi? İşte Türkiye'yi ve Türkiye Ekonomisini itibarsızlaştırma kampanyasına destek olanlar ve destek olanların şirketleri tespit edilmelidir, Türkiye'yi kaos'a sürüklemek isteyen finans kuruluşlarının 5 aylık sürede tüm hesap hareketleri incelenmelidir. Kimler bu topraklarda hainlik yaparak kasalarını doldurdu tespit edilip, gereken yapılmalıdır. 
Bunun yanında ülkesinin ve vatandaşların itibarını gözetenlerde ödüllendirilmelidir. 
 

Bürolar doldu taştı 

Sandıktan istikrar çıktı, seçmen uyandı, Türkiye birlik mesajı verdi. Sabah döviz bürolarının ve kuyumcu mağazalarının önünde yoğunluk, istikrara güvenmeyen, manipülasyoncuların tuzağına düşen herkes sabaha kadar uyuyamamış. Elinde avucunda ne varsa satmaya gelmiş, TL'ye gelmiş. hoşgelmiş de geç kalmış.İlk saatlerde dolar: 2,92'den 2,75'e, euro, 3,22'den 3,04'e Altın ise108'den den 101'e düşmüş. Hayal kırıklığı beraberinde pişmanlığı getirmiş ahlanma vahlanma bi çare olmamış.100 Dolar'da 25 TL zarar, aradaki kur farkını kazananlar onu kandıranların oldu. Sonuç olarak istikrara ve ülkesine inanmayanlar daima kaybetmeye mahkum olurlar. 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX