0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Yasin'in gecesi

Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman hayal kırıklığı. Bence kadro dışı bırakılması gerek Burak Yılmaz’ı ilk on birde sahaya sürmek ve de penaltı attırmak çok büyük hatadır. Trabzonspor’u şikayet ederek takımın karışıklığına neden olan Burak Yılmaz’ göre oyun biçimini değiştiren, önde baskı yapamayan, bütün ve birlikte oynama gibi özelliklerinden uzaklaşan Trabzonspor karşısında çok diri bir Göztepe buldu. Bordo-Mavililer, eskiye dönerek arkadan uzun toplarla Burak Yılmaz’da toplanmak isteme arzusu Trabzonspor maalesef çok kötü bir duruma düşürdü. İzmir’in sarı-kırmızılı ekibi orta alanda çok rahat oynadı. Göztepe’de, Celso Borges, Halil Akbunar, Andre Castro, Yasin Öztekin ve Cameron Jerome gibi oyuncular Trabzonspor karşında sahada hem kol hem de gol bastı nasıl oynandığını gösterdiler.

Bordo-Mavili ekip kendi sahasında Sosa i Onazi ve Yusuf Yazıcı ile çıkmak isterken çok bariz pas hatası yaptılar. Bu takımın savunmasında Mustafa Akbaş’ın yer alması hata her olacak ve de gelecek gibi. Orta alanda mücadele gücü düşük Yusuf ve Abdülkadir tercihi de büyük bir hata. Bordo-Mavili takımın eski oyuncusu Yasin Öztekin, ilk 45 dakikada İzmir takımına iki gol kazandırdı. Biri boş kaleye attı ki. Anlayın Trabzonspor’un savunmasının durumu. Dün gecenin adamı oldu.

Ya ikinci gol kaptan Onur’un kocaman bir ikramı. Ancak Göztepe’nin hakkını verelim. Yürekleriyle ve de inanarak oynayan Göztepe’deki tüm oyuncular sahada basmadık yer bırakmadılar. Kazanılan penaltıyı da ayakta duramayan Burak’a attırmak ise Hoca’nın durumunu ortaya koyuyor. Bu takımı kim yönetiyor Ünal Hoca? İkinci yarıda Hugo’yu oyuna alan Karaman, Burak ile çift forvete dönünce Bordo-Mavili takımın önde baskılı oyunu devreye girdi.

Burak kaçırdı. Ve de attı. Göztepe ikinci yarıda erken yoruldu. Baskılı oyun Trabzonspor’a gerçek oyunu ortaya çıkardı. Ancak iş işten çoktan geçmişti.

Kamil Anahar Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX