0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Alman domuzları  teröristlerle  omuz omuza 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'li siyasilere Avrupa'da Türk vatandaşlarıyla toplantı ve miting yapmasına müsade etmeyen başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkeleri, HDP’nin miting yapmasına müsade etti. Yine domuzluğunu gösteren Almanya, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye, “Efendim Avrupa ülkeleri haricindeki üçüncü ülkelere seçim kampanyası yapmalarına müsade etmiyoruz” derken, diğer yandan PKK’nın siyasi kanadı olan HDP’nin Köln’de miting yapmasına müsade etti. Almanya tek kelimeyle iki yüzlü olduğunu bir kez daha gösterdi. 

Almanya’nın Köln kentinde terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı olan HDP’nin mitinginde, PKK’nın paçavraları ile şovlar yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türkiye’ye hakaretlerde bulunuldu. Ancak Alman polisi, terör örgütünün bu şerefsizliğine müdehale etmedi. Nasıl etsinler ki? Zaten PKK, FETÖ, PYD, YPG gibi terör örgütlerine destek olan, onları sahiplenip ülkelerinde bakan Almanya değil mi? Hatta Almanya bu terör örgütü elemanlarına ev ve para yardımı bile yapıyor. 

Erdoğan'dan korkuyorlar 

Bu domuzlar, davranışlarıyla Türkiye’ye nasıl düşman olduklarını açıkça ortaya koyuyorlar. Eskiden olduğu gibi Türkiye’yi yönetemedileri için bu domuzluğu yapıyorlar. İşte bundan dolayı Türkiye’yi son 15 yılda şaha kaldıran Erdoğan’a düşmanlar. Erdoğan, Avrupa ülkelerinde miting yaparsa insanları ikna eder diye korkuyorlar. 

Yani akıllarınca seçimde Erdoğan’a zarar vermek istiyorlar. Korkunun ecele faydası yok. Türk Milleti, ülkesinin üzerinde oynanan pis oyunları da, yapılan hizmetleri de çok iyi biliyor. Ey domuzlar, artık eskisi gibi Türkiye’yi yönetemezsiniz. Eskisi gibi Türkiye’ye ayar veremezsiniz. Sizin kullandığınız, ayar verdiğiniz, sömürdüğünüz Türkiye eskide kaldı. Allah’a çok şükür bugün Türkiye, düşman olduğunuz Erdoğan sayesinde tam bağımsız bir Türkiye oldu. 

Şer güçlere karşı uyanık olalım 

2002’de savunma sanayisinde yüzde 80 dışa bağımlılığımız varken, şimdi bu oran yüzde 10’lara düştü. Kendi tankımızı, helikopterimizi, insansız hava aracını, füzemizi, silahımızı, akla gelebilecek askeri araç ve gereçlerimizi üretiyoruz. İnşallah yakın zamanda kendi savaş uçağımızı ve uçak gemimizi yapmış olacağız. Ey domuzlar bunlar sizi korkutuyor değil mi? Türkiye’nin tam bağımsız olmasından korkuyorsunuz. 

Dediğim gibi korkunun ecele faydası yok. Sizler her ne kadar terör örgütlerine destek olsanızda Türk milletini bölüp parçalayamayacaksınız. Kardeşlerim daha önceki yazımda belirttiğim gibi 24 Haziran seçimleri ülkemizin bekası için çok önemli. Allah muhafaza iktidarda CHP’nin veya İP’nin olduğunu düşünün? İşte o zaman Türkiye, eskisi gibi kullanılan yönetilen hale gelir. Şer güçlere karşı çok uyanık olalım çok. Hele hele başta Alman domuzları olmak üzere Amerika’ya, İsrail’e, Rusya’ya, İngiltere’ye karşı çok uyanık olalım. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİ ŞER GÜÇLERİN PİS OYNUNDAN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX