0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Bir olmadığımız müddetçe kıblemizi kaybederiz!

Siyonist İsrail'e “Dur” denilmediği müddetçe sadece Ortadoğu'da değil, dünyanın hiçbir yerinde huzur ve saadet olmayacak. Bugün dünya genelinde yaşanan siyasi ve terör olaylarının arkasında hep İsrail'in fitneliği vardır. Kendi hazırladıkları sinsi pis oyunları kendileri veya başkaları aracılığı ile sahneye koyarlar. Ancak sahneye koydukları pis oyunların hepsini geriden takip ederler. 
Yıllardır Filistinli Müslümanlara aynı tarzda pis oyun ve fitneliklerle zulüm eden İsrail, ürettiği bahanelerle acımasızca dünyanın gözü önünde Filistinli Müslümanları öldürerek sınırlarını her geçen gün genişletmekte. İsrail, yine kendi ürettiği bahanelerle Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'yı iki hafta önce basıp 3 Müslümanı şehit etti. Müslümanların Mescid-i Aksa'ya girişini yasakladı ve Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'ya kameralar ve dedektörler yerleştirdi. Bunlar yetmiyormuş gibi İsrail'in yöneticileri, isterlerse Mescid-i Aksa'yı yıkabileceklerini söylüyor.
Sevgili okuyucularım, dünyanın fitnesi olan İsrail, çeşitli bahanelerle Müslümanları öldürüyor, Filistinli Müslümanların topraklarını elinden alıyor, Müslümanların ilk kıblesi olan Mescidi Aksa'yı Müslümanlara kapatıyor ve Mescid-i Aksa'yı yıkmakla tehdit ediyor.
Peki İsrail'in yaptıklarına Müslüman ülkeler ne cevap veriyor? Tek kelimeyle cevap veremiyorlar hiç birinden ses çıkmıyor. Çünkü çoğu İslam ülkelerinin liderleri postu deldirmekten ve koltuğu kaptırmaktan korkuyor.
Mesela Arap Birliği'nden İsrail'e karşı adam gibi bir ses çıkmadı. Amerika, Avrupa ve İsrail'in uşaklığını yapan Mısır'ın başındaki darbeci katil Sisi İsrail'i eleştirmedi, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirliği, Bahreyn ve Kuveyt İsrail'e ses çıkarmadı. İsrail'e sadece sen ne yapıyorsun? “Derhal katliamları durdur, Mescid-i Aksa'nın etrafından çekil” diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan oldu.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan, İsrail'e karşı dünya Müslümanlarının birlik içinde olmasını istedi ve Birleşmiş Milletler'i göreve çağırdı. Ah Cumhurbaşkanım ah, siz bir yandan ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmaya ve ülkemizin bekası için çalışıyorsunuz, değer yandan Müslümanların (Katar, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirliği, Mısır, Kuveyt) içine yayılan fitne ve fesatlığa temizlemek için mücadele ediyorsunuz. Siz de çok iyi biliyorsunuz ki o sözde Müslüman ülke liderlerinin çoğunun ipi şer güçlerin elinde.
Yek kelimeyle biz Müslümanlar, hakiki anlamda şuurlu Müslüman olmazsak Kur'an-ı Kerim'i ve Peygamberimizin hadis ve sünnetini samimi olarak yaşamazsak Allah için birbirimizi sevmezsek, mezhep safsatasıyla birbirimizden uzaklaşıp ve fitneye gelip birbirimizi öldürmekten vazgeçmezsek zulüm altındaki Müslüman kardeşlerimize karşı sessiz kaldığımız müddetçe de bilinizki bizler çok çile çekeriz.
Müslümanlar olarak kendimize çeki düzen verip, kendimize gelmediğimiz müddetçe başta Mescid-i Aksa olmak üzere tüm kıblelerimizi kaybederiz. Siyonist İsrail'in yaptığı katliamlara sessiz kalan, Müslümanları Mescid-i Aksa'ya sokmayan ve Mescid-i Aksa'yı yıkmakla tehdit eden İsrail'e sessiz kalan sözde İslam ülkelerinin liderlerine lanet olsun.
Ne diyeyim CANABI ALLAH, BİZ MÜSLÜMANLARA UYANMAYI NASİP ETSİN. ALLAH, BİZ MÜSLÜMANLARA BİRLİK İÇİNDE OLMAYI NASİP ETSİN. ALLAH, MÜSLÜMANLARA ZULÜM EDENLERİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. AMİN.

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX