0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Ey CHP’liler hesap sormayacak mısınız? 

Bayram ziyaretime gelen dostlarımla, eski bayramları, ailelerin küçüldüğünü, gençlerin bireysel yaşamı tercih etmelerini, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini, Sakarya’daki yavru köpeğe yapılan vahşi işkenceyi ve kahraman askerlerimizin Kandil’e yaptıkları operasyonları konuşurken, kardeşim Coşkun beni aradı. “Hocam Yunus komutan şehit düşmüş haberin var mı” dedi. O an bir şok yaşayarak “Hayır haberim yok” dedim. Telefonu kapattıktan sonra olay doğru mu? diye vali beyi aradığımda, “Hocam maalesef doğru” cevabını verdi. O an feryadı figan edercesine kanı bozuk terör örgütü PKK’ya, PKK’nın siyasi kolu HDP’ye ve HDP’yle omuz omuza siyaset yürüten CHP’ye ve FETÖ’cülere ağzıma ne geldiyse saydım. Allah hepsinin de belasını versin. Allah hiç birinin yüzünü ne bu dünyada ne de ahirette güldürmesin. Şehit yüzbaşı Yunus Çelebi kardeşim gibiydi. Operasyona çıkmadan önce fırsat buldukça beni arardı. Yakın zamanda beni aradığında, “Hocam, Allah bizi korudu. PKK’lı teröristlerin attığı roket tam omuzumu sıyırarak geçti” demişti. 

Yoksa sizlerde mi devşirildiniz? 

Neyse, Allahım tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Ailelerine ise Allah’ım sabırlar versin. Şimdi PKK’nın siyasi kanadıyla yani dolaylı yoldan terör örgütü PKK’yla omuz omuza siyaset yürüten CHP’ye, hala FETÖ’yle bağını kesmemiş Meral Akşener’in peşinden koşan FETÖ’cülere soruyorum? PKK’nın yaptığı katliamlardan, asker ve polislerimizi şehit etmelerinden memnun musunuz? 

Hadi bırakalım beyinleri yıkanmış olan FETÖ’cüleri bir kenara. Esas ulusalcı, Atatürkçü CHP’li olan kardeşlerime soruyorum? PKK’nın siyasi kolu olan HDP’yle, yani dolaylı olarak Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni bölüp parçalamak isteyen terör örgütü PKK’yla omuz omuza veren bugünkü CHP’nin haline ne diyeceksiniz?  

Soruyorum bir proje olan Kılıçdaroğlu’nun başında olduğu bugünkü CHP yöneticilerine ses çıkarmayacak mısınız? Bugünkü CHP’ye hala destek olacak mısınız? Kılıçdaroğlu’na neden ülkemizi bölüp parçalamak isteyen, her gün asker ve polisimizi şehit eden PKK terör örgütünün siyasi kolu olan HDP’yle omuz omuzasınız diye hesap sormuyorsunuz? Yoksa sizlerde mi devşirildiniz? 

Türkiye asla bölünmeyecektir 

Şunu çok iyi biliniz ki Allah mutlaka hepimize ülkemiz üzerinde oynan pis oyunları görüp de sessiz kaldığımızdan dolayı hem bu dünyada hem de ahirette hesap soracak. Kim olursa olsun. İsterse babamın oğlu olsun. Kim ülkemizi, devlet ve milletimizi bölüp parçalamak istiyorsa, kim terör örgütleriyle direk yada siyasi stratejik olarak ilişkideyse Allah hepsinin boynunu devirsin. Şu çok iyi bilinsin ki Türkiye Cumhuriyeti sinsi oyunlarla, PKK, FETÖ, HDP ve diğer 24 Haziran seçimleri için koalisyon kurmuş siyasi partilere, İsrail, Amerika, Avrupa ülkeleri, NATO ve Vatikan’a karşı asla bölünmeyecektir. Her ne kadar terör örgütlerinin, cemaatlerin, başka ülke istihbaratları tarafından kandırılmış olanlar varsa da, bu ülkenin sağlam milli ve manevi değerlere sahip gençleri Allahın izniyle Türkiye Cumhuriyeti’ni böldürmeyecektir. Üzüntü keder içinde içimden geldiği gibi bunları yazdım. Ancak içimden geçenlerin hepsini edep açısından burada söyleyemiyorum. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH YÜZBAŞI YUNUS KADEŞİME RAHMET EYLESİN. ALLAH TÜM ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE SABIR VERSİN. ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PİS OYUNLAR OYNAYANLARI HELAK ETSİN. ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI FARK ETMEYENLERE UYANMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN. 

 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX