0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

İran ve Türkiye'nin de güvenlik sorunu var

Amerika’nın eski CIA direktörü, yeni Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İsrail aşığı çıktı. Pompeo, Bakan olarak atandığı Dışişleri’ndeki makamına uğramadan alel acele önce Suudi Arabistan’a ardından Ürdün ve İsrail’e gitti. 

İsrail Başbakan’ı Benjamin Netanyahu ile görüşen Amerikan’nın yeni Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, “Obama döneminde İran’la yapılan nükleer anlaşmayı yok sayıyoruz” dedi. Zaten Amerikan Başkanı Trump’ta Obama'nın büyük emek harcadığı ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin onayladığı anlaşmayı tek taraflı bitirmek istiyor. 

Amerikan Dışişleri Bakanı Pompeo’nun ardından İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, canlı yayına çıkarak Mossad’ın İran’ın 100 belgeden oluşan nükleer arşivini ele geçirdiğini ve İran’ın atom bombası yaptığını duyurdu. 

Netanyahu’nun bu şovunun sonrasında İsrail meclisi Başbakan Netanyahu’ya savaş kararı alma yetkisi verdi. 

Oynanan pis oyunları görün 

Kardeşlerim, görün Ortadoğu’da şerefsizce oynanan pis oyunları? Dünyanın mikseri yani dünyayı karıştıran İsrail’in şeytanlığını görün? Neymiş efendim İran atom bombası üretiyormuş. Be şerefsizler, sizde atom bombası, nükleer füzeler, kimyasal silahlar yok mu? Siz güya kendi güvenliğinizi düşünüp bu tehlikeli silahları üretiyorsunuz da İran ürettiğinde mi sorun oluyor? 

İran’ın kendisini koruma hakkı yok mu? Amerika ve İsrail’in köpeği olmuş Suudi Arabistan’ın Veliaht Prensi Selman, Amerika’da Yahudi lobisiyle toplantı yaptıktan sonra, “Filistinliler ya Trump’ın planını kabul etmeli yada çenelerini kapatmalı” dedi. Ah çaylak, ah tıfıl, ah koltuk için İslam dinine ve ülkesine ihanet eden alçak. Kullanma süren bitikten sonra İsrail ve Amerika seni öyle harcayacak ki, neye uğradığını şaşıracaksın. 

Amerika ve İsrail’in politikasından İran tedirgin. Katar tedirgin bir şekilde bekliyor. Rusya sinsi sinsi sinsi hesap kitap yapıyor. Öyle sanıyorum ki Amerika, İsrail ve bir kaç ülkeyle birlikte önce Ortadoğu’yu karıştırıp sonra İran’a saldıracaklar. Irak’ı, Suriye’yi, Yemen’i bitirdiler. Şimdi sıra İran’da. 

Ülkemizi parçalamak isteyecekler 

Ya sonra? Gezi olaylarında, 17-25 Aralık’ta ve 15 Temmuz’da darbe girişimiyle başarılı olamayan bu şer ve şerefsiz güçler, tekrar ülkemizi bölüp parçalamak için kollarını sıvayacaklar. Allaha çok şükür Cumhurbaşkanımız Erdoğan, bugüne kadar bu pisliklerin üstesinden geldi. Ya Allah muhafaza Türkiye’nin başında Recep Tayyip Erdoğan değil de, çakma Gandi Kılıçdaroğlu gibi birisi olsaydı ne olacaktı? İşte o zaman inanın yanmış, bitmiş, perişan olmuştuk? Derim ki Türkiye, kendi güvenliği ve bekası için kendi atom bombasını, nükleer, füzesini üretmelidir. Yani Amerika’da, İsrail’de, İngiltere’de, Rusya’da, Almanya ve Fransa’da olan en ağır silahlara bizler de sahip olmalıyız. Bu ülkeler, güvenlik sorunlarını bahane ederek nasıl atom bombası, nükleer füzeler üretiyorlarsa bizler de üretmeliyiz. Esas güvenlik sorununu Türkiye yaşıyor. Bizim onlardan daha çok güvenlik sorunumuz var. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DÜNYA’YI YAŞANMAZ KILAN ŞER ÜLKELERİ HELAK ETSİN. ALLAH MÜSLÜMANLARA BİRLİK DİRLİK VERSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİ ŞER GÜÇLERİN PİS OYNUNDAN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.

 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX