0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Sizdeki hukuk da bizdeki guguk mu?

Amerikalı üç senatör, Türkiye’nin Amerika’dan ısmarladığı F-35 müşterek saldırı uçaklarının teslimatını engellemek için bir tasarı hazırlamışlar. Cumhuriyetçi James Lankford ve Thom Tillis ile Demokrat Senatör Jeanne Shaheen tarafından hazırlanan tasarının tanıtımında, “Türkiye’nin stertejik kararları, Amerika’nın çıkarları ile çakışıyor. Hatta bazen Amerika’nın çıkarları Türkiye’yle ters bile düşüyor. Bundan dolayı F-35’leri Türkiye’ye vermemiz doğru olmaz. Ayrıca bizim Papaz Brunso’nun Türkiye’de tutuklu olması da bizi çok üzüyor. Türkiye bizim papazı serbest bırakmalıdır” diyorlar. 

Ne papazmış be? Trump bile Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan bu Hrıstiyan Papaz’ın serbest kalmasını istemişti. Demek ki Brunson denen bu Hrıstiyan papaz, Amerikan istihbaratı tarafından çok iyi yetiştirilip ülkemize gönderilmiş biri. Amerika’nın üstüne titrediği bu papaz, Türkiye’de FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı için tutuklandı. 

Türkiye artık eski Türkiye değil 

Şimdi Amerika’ya sormak gerekir. Ey Amerika, sizin İsrail, Avrupa ve Vatikan tarafından 40 yıldır özel olarak yetiştirdiğiniz, ülkemizde fitneye sebep olmuş, aileleri bölmüş, İslam dinini istismar edip kendisine sermaye etmiş, yetiştirdiği teröristlerini sinsice devletin içine sızdıran, 15 Temmuz’da yine sizlerin desteği ile ülkemizde darbeye teşebbüs eden, yüzlerce insanımızı şehit eden ve binlerce insanımızı yaralayan misafir ettiğiniz teröristbaşı Fetullah Gülen denen münafık papazı neden Türkiye’ye teslim etmiyorsunuz? 

Şimdi diyeceksiniz ki efendim bu konu hukuki konu. Biz adaletin işine karışmayız. Sizdeki hukuk da bizdeki guguk mu? Bizde de adalet var kanunlar var, hukuk var. Senin casus Hrıstiyan Papaz’ın sorunu siyasi değil hukuki bir konudur. Kardeşim F-35’in üretilmesinde 9 ülke arasında Türkiye’de var. O F-35’leri Türkiye’ye vereceksiniz kardeşim, vereceksiniz. Türkiye’nin politikaları çıkarlarınıza ters düşüyor öyle mi? Siz halen Türkiye’yi eskiden yönettiğiniz gibi bir Türkiye’mi sanıyorsunuz? Türkiye eski Türkiye değil artık. 

Siz ürettiğiniz o silahları müttefiklerinize değil, ancak dünyayı karıştırmak için terör örgütlerine verirsiniz. Aslında çok iyi oluyor biliyor musunuz? Kötü ev sahibi kiracısını ev sahibi yaparmış misali, 

Kendi savaş uçağımızı yapacağız 

Sizlerin bu iğrenç politikalarınız bizi kendi silahımızı, tankımızı, füzemizi, roketimizi, insansız hava aracımızı yapmamıza yani savunma sanayimizi güçlendirmemize neden oluyor. İnşallah yakın zamanda kendi savaş uçağımızı, kendi uçak gemimizi de üretmiş olacağız. İşte Sizlerin Erdoğan’ı sevmemenizin düşmanlığınızın altında yatan asıl neden bu. Zaten sizlerin Erdoğan’ı sevmesini beklemek aptalca olur. Çünkü sizler, kullanabileceğiniz yönetebileceğiniz kişileri seversiniz. Türk milletinin Erdoğan’ı sevmesi yeterli. Tekrar söylüyorum, bırakın Türkiye’de tutuklu olan Hrıstiyan Papaz’ı, asıl siz besleyip büyüttüğünüz Fetullah Gülen denen münafık Papaz’ı Türkiye’ye bir an önce iade edin. 

Bu arada bu gece Beraat Kandili. Hepinizin Kandilini kutlarım. Allah bizleri gerçek anlamda günahlarından kurtulup beraat etmiş kullarından eylesin. Allah bu gece yapacağımız ibadetleri duaları kabul etsin. Allah bu gecenin hürmetine ümmeti Muhammed’i ehli küfrün zulmünden kurtarsın. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİ BAŞKALARINA MUHTAÇ ETMESİN. ALLAH İSLAM ALEMİNİ VE ÜLKEMİZİ EHLİ KÜFRÜN ELİNE DÜŞÜRMESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN. 

 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX