0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Çaresi idam idam, idam 

Son günlerde gazete ve televizyonlarda Taksim Meydanı’nda uyuşturucu alıp kendinden geçen gençler haber olunca İçişleri Bakanlığı uyuşturucuyla ilgili açıklama yaptı. İçişleri Bakanlığı diyor ki, “Güvenlik güçlerimiz uyuşturucu satıcılarına yönelik yürüttüğü başarılı operasyonlarda, 2018 yılının ilk 7 ayında uyuşturucu satıcısı 127 bin 267 kişiyi gözaltına aldı. Uyuşturucu satmaktan dolayı gözaltına alınan 13 bin 773 kişi tutuklandı” 

İçişleri Bakanlığı, güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonlarda 45 ton esrar, 10 ton eroin, 251 kilo kokain,13 milyon sentetik uyuşturucu hap ele geçirdiğini açıkladı. Evet İçişleri Bakanlığı’nın zehir tacirlerine karşı yürüttüğü operasyonları destekliyoruz. Gençlerimizi, insanımızı düşünerek samimi duygular içinde görev yapan herkesten Allah razı olsun. Yalnız benim anlamadığım bir şey var. Bu kadar operasyonlara rağmen, neden uyuşturu satıcılarının veya imal edenlerin sonu gelmiyor? 

3 sene 5 sene hapis cezasıyla olmaz 

Bu operasyonlarda satıcılara değilde neden daha derinlere büyük başlara gidilemiyor? Neden ülkemizde her geçen gün uyuşturucuya bağımlılık artıyor? Uyuşturucudan dolayı sokaklardaki ölümlere neden dur denilemiyor? 

Uyuşturucu parası bulmak için anne ve babasını öldüren gençlere müdehale edilemiyor? İyi, has 13 bin 773 kişi tutuklandı. Peki ya sonra. Gençlerimizin hayatını karartan, öldüren o şerefsizler, dışarı çıktıklarında aynı şerefsizliği yapmayacaklar mı? Tabiki yapacaklar. Kardeşlerim bu işi öyle üç sene beş sene hapis cezası vererek geçiştirmek olmaz. Ya nasıl olmalı? Tek kelimeyle idam edilmeliler. Para kazanmak için el alemin çocuğunu uyuşturucuya alıştırıp öldüren şerefsizlerin yaşama hakkı olmamalıdır. Kim FETÖ’cüler gibi devletine ve milletine ihanet ediyor, terör eylemlerinde bulunuyor, çocuklara cinsel istismarda bulunuyor, uyuşturucu imal ediyor ve satıyorsa hemen idam edilmelidir. İçişleri Bakanlığının bu açıklamasından sonra Geçtiğimiz hafta jandarma kocaelinde 800 kilo eroin ele geçirdi. Şimdi hükümet, “efendim idam yasasını çıkarmak için yeterli sayımız yok” diyebilir. Ben de diyorum ki bırakın bahaneleri, her ne pahasına olursa olsun idam yasasını çıkarın. Sayı yetmiyorsa o zaman millete gidip idam kanununu çıksın mı çıkmadın mı diye sorup referandum yapılsın. 

Anne ve babalar uyanık olun 

“Ama Amerika, Avrupa Birliği bizi tefe koyar” derseniz. Ben de başlarım sizin Amerika’nıza, Avrupa’nıza derim. Benim milletim benim insanım ölüyor. Benim gencecik çocuklarım ölüyor siz hala Amerika, Avrupa diyorsunuz. Kim bilir belkide ülkemize sokulan uyuşturucuların arkasında Amerika, İsrail ve Avrupa ülkeleri vardır. Bu arada anne ve babalarada iki çift lafım var. Anne ve baba olarak sizler de biraz uyanık olun. Televizyon başında dedikodu ve magazin programları izlemeyi bırakın da çocuğunuzun kiminle arkadaşlık yaptığını, nerelere takıldığını takip edin. Çocuklarınızın ziyan olmasında bence sizlerin de suçu var. Çoğunuz çocuklarınızı güzel ahlak, milli ve manevi değerlere göre yetiştiriyorsunuz. Her şeyi para, mal, mülk, makam, mevki olarak görmeyi bırakın. Güzel ahlak, milli ve manevi değerlere göre yetişen çocuk asla devletine, milletine dinine karşı gelmez. Ana baba katili olmaz. Uyuşturucu bataklığına düşmez. Terörist olmaz. Tekrar söylüyorum gençlerimizi kurtarmamızın tek çaresi idam idam idam. Ne diyeyim KİM SAMİMİ DUYGULARLA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE EDİYORSA ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN. KİM DEVLETİNE, MİLLETİNE İHANET EDİYORSA, TERÖR EYLEMLERİNDE BULUNUYORSA, KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARI TACİZ EDİYORSA ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSİN. ALLAH CÜMLEMİZE GÜZEL AHLAK ÜZERİNE YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX