0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Gurur duymalıyız

Haberleri izlerken ekranda son dakika yazısı dikkatimi çekti. Haberin detayında 53 kişinin hayatını kaybettiği Reyhanlı saldırısında, failleri yönlendiren ve Suriye istihbaratıyla irtibatı sağlayan Yusuf Nazik isimli caninin, MİT tarafından Suriye’nin Lazkiye kentinde yakalandığı haberi vardı. 

İçimden operasyonu gerçekleştiren MİT personeline, “Bravo sizlere, Allah yokluğunuzu göstermesin” diyerek dua ettim. MİT mensuplarımız, Reyhanlı saldırısında 53 vatandaşımızı katleden Suriye istihbaratının yönlendirdiği kansızı Esad’ın kalesi olan Lazkiye’den paketleyip getirdi. İnşallah inanıyorum ki MİT mensuplarımız, başta FETÖ’cüler olmak üzere diğer hainleride bulundukları ülkelerden paketleyip getirecektir. 

Geçmişiyle gurur duymayan alçaklar 

Benim bir huyum vardır. Taksiye bindiğimde kesinlikle hiç bir taksiciyle konuşup sohbet etmem. Çünkü tanımadığım, bilmediğim kişiyle konuşmak sohbet etmek hoşuma gitmez. Daha doğrusu boş konuşmayı hiç sevmem. Bir yerden eve gitmek için taksiye bindim. Radyodan haberleri dinlerken Taksici birden, “Efendim MİT destek almadan bu operasyonu gerçekleştiremez. Bu adamı belki Rusya bize teslim etmiştir, bizimkilerin böyle operasyonları yapabilmeleri için kırk fırın ekmek yemeleri gerekir” gibi avam, salak ve alçakça yorumlarda bulundu. Mesele ülkem, devletim ve milletim olunca nevrim bir anda döner. Sarf ettiği sözlerinden dolayı bu taksiciye ağzıma ne geldiyse saydım. 

Bu alçak, şuursuzların kanı biraz temiz olmuş olsa inanıyorum ki ülkesiyle, milletiyle, askeriyle, polis ve güvenlik güçlerimizin başarılarılarıyla gurur duyarlardı. Geçmişiyle, ecdadıyla gurur duymayan bu alçaklar, her daim ezik ve kompleks içinde yaşarlar. Kardeşlerim Reyhanlı saldırısında 53 vatandaşımızın ölümünde FETÖ’cülerinde parmağı olduğu mahkeme dosyalarında yer aldı. 

Esad'a mesaj niteliğinde operasyon 

Bilhassa 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında devletin içinde, yani Türk Silahlı Kuvvetleri, emniyet teşkilatı, MİT ve diğer istihbarat birimleri, hain FETÖ’cülerden temizlendikten sonra, ülkemizde terör olayları pek yaşanmıyor. Bu birimlerden FETÖ’cüler temizlendikten sonra PKK, DEAŞ gibi terör örgütleri neredeyse yok oldu. Daha önce FETÖ üyelerine karşı son dönemde yürüttüğü başarılı sınır ötesi operasyonlara imza atan MİT, hiç bir ülkeden ve hiç kimseden yardım almadan Reyhanlı canisini ininde bulup ülkemize getirdi. Hemde Esad rejiminin en güçlü kalesi olan Lazkiye’den alıp getirdiler. Katil Esad’a mesaj niteliğindeki bu operasyonla millet olarak gurur duymalıyız. Derim ki, geçmişiyle, atasıyla, ülkesiyle, milli ve manevi değerleriyle gurur duymayan, başkalarının yaptıklarıyla gururlanan haset fesat tiplere Allah şuur versin. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZİ, GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ VE MİLLETİMİZİ HER DAİM GÜÇLÜ KILSIN. ALLAH GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE GÜÇ KUVVET VERSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.

 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX