0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Ubuh üzerine 

İnsan, Ubuh’un ne olduğunu bilmez ama Ubuh, insanı bilir. Ubuh, evrende asayişten sorumludur. İnsan kolaylıkla manipüle edilebilir bir varlıktır, istenirse her şey yaptırılabilir. Ubuh, insanın manipüle edilmesini önlemekle vazifelidir. İnsan Ubuh’un ilham karşısında olmamasını, üzerinden on bin yıl geçmiş olmasına rağmen fark etmiş değil. 

İnsan Osiris’ten aldığı ilhamla yolunu aydınlatıyor, insan ilhamla yaşıyor. İnsan en eski zamanlardan beri ilhamın peşinde oldu. İnsanı olduğu yere getiren ve daha da ileri götürecek olan, ilham. İlham, evrende olan ve olacak olanların ocağı. Ocak, Ubuh’un Osiris ile üst irtibat ilişkisinden haberdar. 

Osiris, Odin ile ilhamın İngilizlere indirilmesi üzerinde anlaşmazlık halinde. Ubuh, Odin ile Osiris arasındaki uğur tartışmasının Osiris üzerinde kalmasını sağlayabilir. Odin, eski güçlü günlerine döndürmek için ilhamı İngilizlere indirmek istiyor. 

İngilizler, Türklerle akraba mı? Akrabalık itişmeye engel olur mu? Özellikle Odin, Türkler hakkında ne düşünüyor? Odin, İngilizler'i ne için tutuyor? İngilizler ile Türkler arasındaki rekabetin gerçek sebebi ne, bu, kadim ilim olabilir mi? İngilizler eski güçlerini neden kaybetti, neden tekrar elde edemiyorlar? 

Odin, İngilizlerin ilhama en fazla layık ırk olduğu iddiasında. 

Irkların karakterleri, iyi niyetli olup olmamaları, diğer ırklar ve tabiatla ilişkileri, kendilerine “ulvi ikram”da bulunulup bulunulmayacağını belirler. 

İngilizler kadim ilmi suistimal etmek istedi, kaybetti. Kadim ilim kendini suistimal ettirmez. 

Odin, İngilizler hakkında Ubuh'un desteğinin peşinde.  

Ubuh yeryüzünde Çerkezlerin bir kolunun adı. Bunlar istihbarat ve askerliğe yani iç asayiş (Bu arada Ubuh'un evrensel asayişten sorumlu olduğunu hatırlatalım) hizmetlerinde vazife almaya çok yatkındırlar. 

İngilizlerin eski sömürgelerinde asayiş hizmetlerinde özellikle Çerkezleri tercih etmesi, böyle “göksel” bir dayanağa sahiptir. 

İngilizler, bir süre, (yeryüzündeki) icraatlarının “gök”le uyumlu olmasına özen göstermişlerdir, özen azaldıkta güç kaybı yaşamışlardır. 

Odin, Türkler hakkında Osiris'le itişiyor, uyuşmuyor. Osiris ilhamın Türklere, Odin ise İngilizlere verilmesinden yana. 

Odin, Türkler hakkında ne düşünüyor? Perşembe günü yazmaya çalışalım. 

Not: Bu yazının, bundan önceki “Orantısız uğur” başlıklı yazıyla birlikte okunmasında fayda var. 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX