0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Fırat Versiyon 0.2

Pazar akşamının yıldızı Cüneyt Çakır ve Tarık Ongun’dan yeterli verimi alamayan Merkez Hakem Kurulu, dün akşam tüm imkanlarını seferber edip hakeme versiyon atmış. Bilirsin, güncelleme sonrası hep bazı sorunlar olur. Versiyon 0.2 Fırat modelinde ciddi sıkıntılar göze çarptı. Alper’in kendisini zorla attırması, ilk 25 dakika Alper’e bu kadar göz yumması, Soldado’nun sadece Pepe’ye 4 kere vurması en bariz hatalarıydı.

Trabzonspor maçının önemi her ne kadar daha fazla da olsa, rakibin Fenerbahçe olması kupanın önemini hatırlatmış Şenol Güneş’e. Maçın ilk dakikasından itibaren sahaya ağırlığını koyan Beşiktaş, özellikle Pazar akşamının görünmez kahramanı Modric Tolgay’la orta sahayı ele geçirdi. Fenerbahçe’nin maça baskılı başlayamamasının temel sebebi buydu. Ancak bu baskıyı Fenerbahçe herkesce bilinen özelliği ile bir anda lehine çevirmeyi başardı.Oyunu saha kenarından başlayarak adım, adım gerdi. Görünen o ki Aykut Kocaman, Fenerbahçe’liliğini hiç bir zaman gizlemeyen sevgili Barış Ertül’ün geçtiğimiz haftalarda “Vodafone Park’ta Beşiktaş nasıl yenilir” başlıklı çalışmasını iyi etüd etmiş. Barış’ın da söylediği gibi Beşiktaş’ı yenmek için sahayı da kenarını da karıştıracaksın. İşte Fenerbahçe tam kadro bunu yaptı.

Sonuç olarak Fenerbahçe, Versiyon 02 Fırat’ın kariyerinde forma giydiği 24.maçında da yine muvaffak oldu. Volkan Demirel'e 75 dakika sabreden, Quaresma’nın pozisyonunda ilk hamleyi yapan Souza’ya kart dahi gösteremeyen, Pepe’nin göğüsüne yumruk atan Mehmet’i cezalandıramayan Versiyon 02 Fırat yine camiasını kurtardı.

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX