0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Kenetlen

Şimdi anladınız mı kamp ne kadar önemli? Gördünüz mü Lens’in, Medel’in, Oğuzhan’ın, Gökhan’ın ilk yarıda rakibi nasıl yıprattığını? Belli ki kamp takımın ritmini de, ruhunu da geri getirmiş. Takılmayın 2.yarıda yaşanan tempo düşüklüğüne. Kolay mı sanıyorsun 2 yoğun kamp sonrası bu havada 45, 50 dakika bu tempoyla oynamayı?

Geçen sene Vodafone Arena’da neredeyse kaleye duvar ören Akhisar, bu sene de ilk maçta aynı taktikle sahadaydı. 2 maç arasında tek fark, bu sene Beşiktaş matkabının darbesi daha farklıydı. Öyle ki, kronometre 45.dakikayı gösterdiğinde, rakip sahada %77 pas isabeti ile oynayan Beşiktaş, sahanın genelinde de %86 başarılı pas oranına ulaşmıştı. Takımda hal böyleyken, yine birileri almış eline sazı kendisi çalıp, başkalarını oynatıyor. Takım bitmiş, şampiyonluk gitmiş, oyuncuların yaşı 45’miş gibi davranmak ne kadar da hoşlarına gidiyor. Unuttukları bir şey var oysa. Işıl, ışıl parıldıyor Beşiktaş’ın yedek kulübesi Quaresma’dan Vida’ya, Atiba'dan, Negredo'ya.  

Son senelerin efsane bestesi, dillere pelesenk olmuş o nakaratı hatırlarsınız. “Gururlan burası Beşiktaş, gururlan”. Son yılların sokaklarda en çok gururla gezen taraftardır Beşiktaş taraftarı. Bu sene öyle zor bir süreç var ki Beşiktaş camiasının önünde, seçim, takım, hoca, transfer derken işler çok karışacak bu sene. İşte bu sebeple yılın sloganını açıklıyorum. Alın kâğıdı kalemi not edin. Sabah, öğle, akşam 3 defa okuyun. “Sevdası Beşiktaş olanın, davası da büyük olur.”. Kenetlen Beşiktaşlı! Unutma, hoca da sizin, başkan da, bu takımda. Camia olmak, işte tam da bu günlerin işi.

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX