0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Şenol Güneş Bey

Lens küser mi?

 

Ya da Negredo “Ben yıldızım arkadaş, yeter bu kadar” der mi?

 

Eğer kariyeri boyunca birçok Dünya kulübünde forma giymiş Quaresma 2 bucuk senedir formunun zirvesinde oynuyorsa, ne Lens ne de Negredo bunları demez. Diyemez ile demez arasındaki ince çizginin adıdır Şenol Güneş.

 

Lig’in ilk 4 haftasında öyle bir oyun ortaya koydu ki Beşiktaş, sporseverlerin aklında “Acaba mı” sorusu inceden yerleşmeye başlamıştı. Tabelaya baktığında, Lig’in en formda takımı diye lanse edilen Galatasaray ile kafa kafaya görünse de, 2 senedir çıtayı hem saha içinde hem de saha dışında o kadar yükseltti ki Beşiktaş, puantaj dahi taraftarı tatmin etmedi. Taraftar sabırlıydı, Beşiktaş’ın yükseleceğine emindi. Fakat sabırlı olmayanlar da vardı. Eski kabzımal, bir dönem hakem, şimdilerde ise yorumcu olan kimilerinin hocası bir türlü tatmin olmuyordu. Son 1 senedir Şenol Güneş üzerinden algı yürüten bu hoca, kalecilik hayatında toprak sahada madenci eldivenleri ile idman yapacak kadar alçak gönüllü olan Şenol Güneş için “Tazminatının peşinde!” diyerek algıda zirve yapmıştı. Tam bitti derken bu seferde aynen şu cümleyi kurdu “ Şampiyonlar Lig’inde bir halt olmaz bu Beşiktaş’tan” Sonra ne mi oldu? Son 5 haftadır gol dahi yemeyen Porto’yu Dragao’nun çimlerine gömdü Beşiktaş! Evet, evet yıllardır grup maçlarında iç saha başlangıçlarında yenilgi yüzü görmeyen Porto’dan bahsediyorum.

 

Bunlar geçer hoca. Senin yaptığın bu akla mantığa sığmayan yorumlar da geçer. Şunu iyice bir anlaman lazım Erman hoca.. Şenol değil! Şenol Güneş BEY diyeceksiniz!

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX