0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

TÜRKİSCHE MANNSCHAFT BEŞİKTAŞ

Maça 1 hafta vardı...

Önce MHK, maç gününde ise  PFDK darbe vurdu TÜRK takımı Beşiktaş’a! 
Yetmedi, maç günü gündemi Afyon Belediye Yüntaş ile oynanacak voleybol maçı olan takımın taraftarları, sosyal medya profillerini Almanya bayrakları ve Bayern Münih armaları ile donattı. 

Vatanperverler de vardı tabi. Neredeyse ortak renkleri sarı olan 2 kulüp dışında tüm takımlar başarı diledi TÜRK takımı Beşiktaş’a! İşte böyle bir ortamda sahaya çıktı kartal yürekli TÜRK takımı Beşiktaş sahaya.  

Vida henüz uyumsuz olsa da, Atiba’dan dolayı 16 dakikada eksik kaldı TÜRK takımı Beşiktaş. Geçen sene UEFA kupasında yaşanan geri pas hadisesi henüz hafızalardan silinmemişken, bu seviyede o hatayı yapmamalıydı Atiba. Bayern gibi sistem takımlarına karşı maçın hangi bölümü olursa olsun kendi sahanızda kapanırsanız, golü yememeniz imkansız bir hal alır. 42. dakikada hafif karambol ucundan da ofsayt kokan gol psikolojik üstünlüğü tamamen Alman takımına vermiş oldu. Maça Atiba ve Medel ile orta alanda diri başlayan Beşiktaş, bir an da sahanın 3’te 2’sinde oyunu rakibine teslim etmiş oldu. 

Beşiktaş’lı... 

Biliyorum şu an sadece Alman taraftarlar mutluluk şarkıları söylemiyor. Ama sen gurur duy bu takımla. Formanla, atkınla gez bugün sokaklarda! Gez ki belki Türkiye’de futbolu yönetenler vicdana aykırı cezalarla yılmayacağınızı anlasın. Şimdi diyeceksin ki bana bu başlık ne? Malum özellikle son 1 haftadır maalesef kendisini Alman zanneden vatandaşlarımız çok. Ben de onların anlayacağı dilden bir başlık atayım dedim.

 

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX