0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Adam

Hiç küsmedi. 

Saçına karıştılar ses etmedi. 

Elbisesinin rengini eleştirdiler, kişiselleştirmedi. 

Kariyeri boyunca hiçbir zaman “bana şu adamı alın” demedi, istemedi. 

Yıl 2002, mekân gökyüzü. 3183 sefer sayılı uçağın sağ ve sol kanadına yanaşmıştı Atmaca timleri. Uçak içine yapılan anonsta aynen şu cümleler kuruldu. “Bizlere yaşattığınız güzel duygular için teşekkür ediyoruz. Yuvanıza hoş geldiniz” İşte o an şimdiki başarılarına ışık olacak şu kelimeler döküldü o adamın dudaklarından “Atmaca sizinle beraber olmak bizi mutlu ediyor. Biz Dünya 3.sü olarak çok mutlu olduk ama önemli olan neye sahip olduğunuz değil, kiminle paylaştığınızdır. Biz bu başarıyı sizinle, sevginizle paylaşıyoruz” 

Gomez’i yoktan var etti, Quaresma’yı sakinleştirdi, Aboubakar’ı adeta yeniden keşfetti. Ona her şeyi söylediler ama o hiç küsmedi. Cenk’i, Burak Yılmaz’ı ve daha nicelerini ülke futboluna armağan etti. En sonunda futbolun çirkin yüzü olan fiziksel şiddeti dahi yaşadı, ama çıkıp yine meydanı terk etmedi. Un var, şeker var, yağ var ama bunları karıştıracak kap henüz yok dediklerinde, malzemeyi elleriyle kardı, o yemeğin yine en lezzetlisini servis etti. 

İşte şimdi o adam yine yoktan var etmeye başladı. Dün gördük ki bu sene de Oğuzhan’ı armağan edecek futbol severlere. Lens’i yeniden kazandıracak Hollanda futboluna. Çok değil, birkaç sene sonra Larin’i izlemek için Premier lig paketleri satın aldıracak bize. Ne demiş zamanında Cicero, “Sağlam karakteri olan bir insanı, görevinden alıkoyacak hiçbir güç yoktur”. Bu sene de Beşiktaş’ın en büyük transferi sensin adam. Sana güven tam.

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX