0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Adı yok!

Y.N: Bilemiyorum Fırat.. 

- F.A: Abi bak gitmeyelim Federasyona. Bunlar arıyorlardır bizi! 

- A.P: Vallahi bak, taraftar uyandı artık mevzuya. Çoktan düşmüşlerdir peşimize. Gitmeyelim he ne dersin? 

- Y.N: Bilemiyorum Fırat bilemiyorum. 

- F.A: Bir şeyi de bil abi ya... 

- Y.N: Meraklanma bu kadar. Nasılsa resmi hiç bir açıklama yapamıyorlar. 

Muhtemelen buna benzer bir diyalog yaşanıyor son 10 gündür Federasyon koridorlarında, MHK kurmayları arasında. Replik, Mazhar abinin repliğine benzer olsa da, hikâyenin adı oturmuyor mantığa. Tam “Her şey çok güzel olacak” demeye başlıyorsun, birileri çıkıp “Ben bu işte art niyet görmüyorum” diyor, bütün mücadele gücünü söküp alıyor senden. Sorgulamaya başlıyorsun kendini. İşinden, evinden, hatta evlatlarından çaldığın zamana değer mi diyorsun kendinle baş başa kaldığın her an, her saniye. Tamam. Millet olarak severiz biz devam filmlerini ama, bu senaryo kabak tadı vermeye başladı artık.

Aynı sahneler, benzer replikler, 3..5 figüran ile dönen koca bir film!  

VAR nedir gördük. Gerçi görmemize fırsat dahi vermediler. Resmen göstere göstere bitiremediler. Şimdilerin modası var yardımcı hakemleri. Eğitimdelermiş kendileri! İsimleri de manidar. Henüz açıklanmadı ama, AHVAR mı neymiş kısaltması. İsmin ya da sistemin ne önemi VAR. Sorun sistemde değil ki, zihinlerde. Ne zaman Vicdani Arınma ve Rehabilitasyon sağlarız hakemlerde, işte o zaman sistemin adı mana bulur zihinlerde. Aksi olana kadar adı YOK. 

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX