Aşkta inatçı 3 burç! Ne sevdikleri ne de sevmedikleri belli

Aşkı yarım bırakmanın en büyük nedenlerinden biri de inat. Aşkta en inatçı 3 burç dendiğinde aklınıza kimler geliyor? Filmlere ve dizilere bile konu olan aşk inadının burçlara yansımasını yazdık. İşte aşkta inatçı 3 burç…

Haberin Eklenme Tarihi: 7.07.2024 16:49:00 - Güncelleme Tarihi: 7.07.2024 16:49:00
ABONE OL

Aşkta inat yüzünden yarım kalan hikâye çoktur. Özellikle Karadeniz Bölgesi'ne adım attığınızda aşk inadıyla donanmış hikâyeleri çok duyarız. Peki, sizce bu kişilerin burçları ne?

Astrolojiye göre bazı burçlar aşkta daha inatçı. Onların geri adım atması, özür dilemesi, hatasını kabul etmesi oldukça zordur. Aşkından ölseler yine de karşı tarafı beklerler. Bir yerde aşkta inat söz konusuysa ya Kova burcudur ya boğa...

EN İNATÇI 3 BURÇ

Boğa burcu: Zodyak'ın en inatçı burçlarından olan Boğa kimse için yaşam standardını değiştirmek istemez. Bu yüzden kimse onlarla inatlaşamaz.

Kova burcu: İlişkilerde kimse kova burcu kadar inatçı olamaz. İlişkilerde sadakati arasalar da mantığından önce aşka inanmak onları çoğu defa hataya sürükler.

Aslan burcu: İlişkilerde hep kendi dediği olsun isteyen Aslan burcu karşı tarafı pek önemsemez. Sonra da kendi yaptıklarının hesabını kafasında sorar durur.