Astrolog Şenay Devi'den haftalık burç yorumu: 17 Ekim 2024 süper dolunay ve burçlara etkileri

Astroloji haberi: 17 Ekim 2024 süper dolunay ve burçlara etkileri merak ediliyor. Astrolog Şenay Devi 17 Ekim 2024 süper dolunay etkisini Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu için yorumladı. Peki, süper dolunay burçları nasıl etkileyecek? İşte, Astrolog Şenay Devi'den 7 Ekim 2024 süper dolunay etkisinde burç yorumları...

Haberin Eklenme Tarihi: 14.10.2024 11:00:00 - Güncelleme Tarihi: 14.10.2024 11:00:00
ABONE OL

Astrolog Şenay Devi'nin 11-17 Ekim 2024 haftalık burç yorumları merak ediliyor. 17 Ekim 2024 süper dolunay ve burçlara etkileri araştırılıyor.

Ay'ın normalde olduğundan çok daha büyük ve parlak görülmesi olayı olarak bilinen "Süper Ay" 17 Ekim 2024'te görülecek.

17 Ekim 2024 Perşembe günü "Süper Ay" ve burçlara etkisine tanıklık edilecek. Süper dolunay etkisinde beklenen konularda tamamlanmalar bitişler yaşanacak. Duygular karışabilir, kişi bedensel ve zihinsel yorgun olarak hissedebilir.

17 EKİM SÜPER DOLUNAY VE BURÇLARA ETKİLERİ

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık haftalık burç yorumları merak ediliyor. 17 Ekim süper dolunay etkisinde aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

İşte, Astrolog Şenay Devi 17 Ekim 2024 süper dolunay etkisinde 12 burcu sizler için yorumladı...

KOÇ: 17 Ekim 2024'te gerçekleşecek süper dolunay enerjisi altında ışıklarının altına itildiğinizi hissedebilirsiniz ve son altı ayda inşa ettiğiniz planlar artık önünüzdedir. İlişkilerinizle ilgili veya gücünüze adım atmanız konusunda bir dönüm noktası, son veya geçiş de şimdi ortaya çıkabilir. Muhtemelen daha cesaretli ve yoğun hissedeceksiniz. Herhangi bir nedenle bu zamana yakın bir zamanda çok arzuladığınız şeyi elde edemiyorsanız, evren size farklı bir yaklaşım benimsemeniz gerektiğini söylüyor. Kalbinize güvenin ve evrenin ruhunu dinleyin.

BOĞA: 17 Ekim 2024'teki dolunay olacak. Etrafındaki haftada muhtemelen çok bitkin hissedeceksiniz, çünkü daha fazla yenilenmeye ve rahatlamaya ihtiyacınız olacak. Ruhunuzu besleyin dua edin meditasyon yapın ve akışta kalın. Bazılarınız sahne arkasındaki projeler üzerinde sıkı çalışıyor olabilir veya sizin veya bir başkasının sessizce saklanmasını umduğu bir sırrın aniden ortaya çıkmasıyla başa çıkıyor olabilirsiniz. Her şeyden önce, akışa uymaya çalışın. Her şey en yüce hayrınıza maddi manevi güzelliklerle gelecek sizi hedef alanların imtihanı başladı.

İKİZLER: 17 Ekim 2024'te dolunay ve sosyal sektörünüzde gerçekleşecek olan güçlü bir süper dolunay olacak. Etrafındaki haftada, birçok arkadaşınız, tanıdığınız ve destekçinizle bir araya geldiğinizi görebilirsiniz. Alkış, övgü ve macera duygusu sizi canlandırabilir. Sevdiğiniz bir arkadaşınız eş ya da sevgiliniz hayatınızdan çıkabilir ya da siz çıkartabilirsiniz taşınabilir ya da yalanları ortaya çıkabilir ve tüm bağınızı kopartabilirsiniz. Üzülmek yerine, kendinizi işinize ve sizi gerçekten sevenlerle ilişkilerinizi güçlendirmeye odaklanma zamanı.

YENGEÇ: 17 Ekim 2024'te başarı bölgenizde gerçekleşecek süper dolunay olacak. Bu ay döngüsünü çevreleyen haftada, kariyerinizde veya mirasla ilgili alanlarda bir terfi, olumlu basın, otorite figüründen heyecan verici bir iltifat veya hatta bir işi bırakıp diğerine geçmek gibi bir değişim görebilirsiniz. Herhangi bir nedenle işinizi kaybederseniz veya eleştiriyle karşılaşırsanız, yeni yönlere doğru hareket etmeye zorlanıyorsunuz demektir. Profesyonel hayatınızla ilgili büyük değişimler gerçekleşiyor olabilir. Onları içeri alın!

ASLAN: 17 Ekim 2024'te genişleme bölgenizde belirecek olan süper dolunay dikkatinizi çekecektir. Bunu çevreleyen haftada, dikkatinizi aşağıdaki durumlardan herhangi birine odaklayabilirsiniz. Uzun mesafeli seyahat, uluslararası iş veya ilişkiler, akrabalar, akademik veya entelektüel uğraşlar, yasal işlemler veya hatta medya girişimleri olumlu olumsuz durumlara hazır olun. Her şeye rağmen, yeni ufuklar peşinde koşmaya hazır olacaksınız sorunların aşılabilir olduğuna olan inancınızı koruyarak hareket etme zamanı.

BAŞAK: 17 Ekim 2024'te servet sektörünüzde bir süper dolunay olacak. Bu, bu zamana yakın bir zamanda yüzleşmeniz gereken bir yerleşim, miras veya büyük bir para meselesiyle karşılaşabileceğinizi görebileceğiniz anlamına geliyor. Bir yandan, eşinizin gelirinin artması şeklinde bile olsa, büyük bir miktar rahatlama görebilirsiniz. Diğerleriniz bunun yerine borçlarınızı veya kredilerinizi ödeyeceğiniz imkanlar da söz konusu olacaktır. Yine de, kaynaklara ihtiyacınız varsa, bu kaynaklara başvurmak için ideal bir zamandır. Evren sizi finansal konularda destekliyor.

TERAZİ: 17 Ekim 2024'te süper dolunay olacak ilişkilerinize odaklanacağız. Bu, iş veya aşkta birleşme veya ayrılma zamanı olabilir sizler için. Öte yandan, ruh eşinizi bulduğunuz bir dönem de olabilir. Her şeyden önce, değerinizi ve ne istediğinizi bilin. İlişkilerinizin olabildiğince sağlıklı ve güçlü olduğundan emin olun ve kararlılıkla akışta kalın.

AKREP: 17 Ekim 2024'te süper bir dolunay olacak. Kadersel olaylar gelecek! Bu zamana yakın bir zamanda büyük bir projeyi bitiriyor, yeni müşteriler veya girişimler üstleniyor veya hatta bir işi bırakıp diğerine geçiyor olabilirsiniz. İşsizseniz, o zamanlar başvuruda bulunduğunuzdan emin olun. Mükemmel bir iş bulabilirsiniz. Ayrıca bu süper dolunay diyetiniz, egzersiziniz, iş arkadaşlarınız veya hatta bir evcil hayvanınızla ilgili bir değişiklik getirebilir sizlere.

YAY: 17 Ekim 2024'teki süper dolunaydan enerji alan bir ruh eşi yakında ortaya çıkabilir. Bu, kalbinizin yandığını hissettiğiniz, derin sözler verdiğiniz veya flört hayatınızın birçok seçenekle geliştiğini gördüğünüz bir dönem olabilir. Ancak, bir son, örneğin bir ayrılık meydana gelirse, bu sizi başka bir ufka yönlendiriyor olabilir. Ayrıca hobilerin, sporların ve yaratıcılığın, çocukların ve doğurganlığın bu zamana yakın bir zamanda enerji kazanacağını unutmayın. Her şeyden önce, anda kalın ve yaşamın getirdiği güzellikleri kucaklayın.

OĞLAK: 17 Ekim 2024'te gerçekleşecek dolunayın gelişinden bahsedeceğim. Bu ev, aile veya ev hayatınızda bir geçiş getirecek. Bazılarınız taşınıyor, tadilat yapıyor, yer değiştiriyor veya bir aile üyesine yardım etmek için devreye giriyor olabilirsiniz. Bu bir taşınma, muhteşem yeni bir mobilya veya dekorasyon yapılanması hatta yeni bir kira sözleşmesi imzalaması anlamına gelebilir. Süper dolunayla biraz tetiklenmiş ve duygusal hissedebilirsiniz, bu yüzden dinlenmek, enerji toplamak ve sezgilerinizi dinlemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ancak evren size ne atarsa atsın, daha parlak ve daha uzak ufuklara doğru yönlendirildiğinize inanın.

KOVA: 17 Ekim 2024'te entelektüel bölgenizde bir süper dolunay belirecek ve bu onu çevreleyen haftada öğrenmenizi, konuşmanızı, yazmanızı veya özel bir iletişimle ilgili projeyle meşgul olmanızı sağlayabilir. Başka bir not olarak, hızla ileri geri seyahat ediyor veya arkadaşlarınız, komşularınız veya kardeşlerinizle daha fazla sosyalleşiyor olabilirsiniz. Bu ay döngüsü ayrıca imzalamanız için size bir sözleşme de getirebilir. Akışta kalın ve iyi değerlendirin.

BALIK: Süper dolunay öncesi ve sonrası dikkat edilmesi gereken son şey, gelir ve giderlerinizle daha açık bir şekilde bağlantılı olan mali durumunuz olacak. 17 Ekim 2024'te bir süper dolunay geliyor, bu nedenle onu çevreleyen haftada çok fazla parasal alış veriş olabilir. Bu, işinizi veya müşterilerinizi etkileyebilir, örneğin yeni bir tane almak, birinden diğerine geçmek veya hatta yenilerini ararken bir gelir akışının kesilmesi gibi çok ama çok dikkatli davranın.