Cenazesini ararken aldatıldığını öğrendi... Aldatılmanın kitabını yazdı!

Kanadalı yazar Jessica Waite, eşi Sean'un 2015'te iş ziyareti için gittiği Teksas'ta ölmesinin ardından öğrendiği gizli gerçekleri yeni yayımladığı kitapta anlattı.

Haberin Eklenme Tarihi: 7.10.2024 09:45:00 - Güncelleme Tarihi: 7.10.2024 09:45:00
ABONE OL

Kanadalı yazar Jessica Waite, eşi Sean'un 2015'te iş ziyareti için gittiği Teksas'ta ölmesinin ardından öğrendiği gizli gerçekleri yeni yayımladığı kitapta anlattı. Jessica Waite, kitaptaki dikkat çekici bilgileri Daily Mail'e yazdı: Waite, "Sean, ABD'de çalışırken ölüm haberi geldi. Cesedinin tutulduğu, Houston'daki hastanenin numarasını öğrenmek için onun iPad'ini açtım ve 'Ho' yazar yazmaz 'Houston eskortları' ifadesini gördüm."

"Geçmiş aramalarda, hayat kadınlarının istediği ücretleri ve mekanlarının konumunu tek tek araştırdığını hatta bir ev kiraladığını öğrendim. Eşimin küllerinin bir kısmını köpeğinin dışkısıyla karıştırdım, birazını da alıp yedim.Artık hayatımda başkası var. Ölümünün üstünden 9 yıl geçti. Daha iyi ve güçlü olduğumu hissetsem de her gün ağlıyorum. Hâlâ bir parçam ölmüş gibi hissediyorum çünkü Sean'un içinde olan parçam öldü."