Formula 1'in efsane pilotu Michael Schumacher'in kızı Gina'ya tepki! "Bu bir marka ben olsam..."

Formula 1'in efsane sürücüsü Schumacher'in kızı Gina, dikkat çeken bir hamle ile adından söz ettiriyor. Formula 1'in en başarılı pilotlarından olan ve geçirdiği kayak kazası sonucu 11 yıldır bitkisel hayatta yatağa bağımlı olarak yaşam sürdüren Michael Schumacher'in kızı Gina, 'Schumacher' soyadından vazgeçince eleştirilerin odağı oldu. Schumacher'in eski menajeri, evlendikten sonra Facebook profil adını 'Gina Bethke' olarak değiştiren Gina'ya bakın nasıl tepki gösterdi.

Haberin Eklenme Tarihi: 23.10.2024 10:48:00 - Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 10:48:00
ABONE OL

11 yıldır bitkisel hayatta yatağa bağımlı olarak bir yaşam sürdüren Formula 1'in efsane sürücüsü Michael Schumacher'in kızı Gina (27), geçen ay nişanlısı Iain Bethke ile evlendi. Düğünün ardından Facebook profil adını, Gina Bethke olarak değiştirdi.

"SCHUMACHER İSMİ BİR MARKA"

Efsane pilot Michael Schumacher'in eski menajeri Willi Weber, Gina'yı eleştirirken "Anlamıyorum. Böyle bir isimden vazgeçiyor. Bu bir marka. Ben olsam soyadımı değiştirmezdim" ifadelerine yer verdi.

FORMULA 1'İN EFSANE PİLOTU MICHAEL SCHUMACHER'E NE OLMUŞTU?

Formula 1'in en başarılı pilotları Schumacher, Fransa Alpleri'nde 29 Aralık 2013'te kayak yaparken geçirdiği kaza sonucu vücudunun büyük bölümü felç kalmıştı.