Ankara'da ne oldu? TUSAS tesislerine kim saldırdı? Şehit ve yaralı var mı?

Ankara'da ne oldu?, TUSAS tesislerine kim saldırdı? ve Ankara'da şehit ve yaralı var mı? sorusu birçok vatandaşın gündeminde. Ankara'daki TUSAŞ tesislerinde terör saldırısı gerçekleştirildi. Peki, şehit ve yaralı var mı? Detaylar haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 23.10.2024 16:28:00 - Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 16:28:00
ABONE OL

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah sesleri duyuldu. Bunun ardından birçok vatandaş, Ankara'da ne oldu?, TUSAS tesislerine kim saldırdı? ve Ankara'da şehit ve yaralı var mı? sorularını araştırmaya başladı. Ayrıca bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

ANKARA'DA NE OLDU?

TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin, Havacılık Bulvarı Kahramankazan Ankara yerleşkesindeki giriş kapısındaki patlama oldu. Ardından silah sesleri duyuldu. Güvenlik nedeniyle personelin sığınaklara yönlendirildiği belirtildi.

Olay yerine güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ŞEHİT VE YARALI VAR MI?

İçişleri bakanı Ali Yerlikaya, yaşanan olayın ardından yaptığı açıklamada TUSAŞ tesislerine yönelik bir terör saldırısının düzenlendiğini belirtti.

Bakan Yerlikaya, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir.

Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız.