Kadir Ezildi kimdir, kaç yaşında, nereli? Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kimdir, nereli, kaç yaşında…

Temizlik takıntısı ile ünlenen Kadir Ezildi'nin nişanlanmasının ardından kim olduğu birçok insan tarafından merak konusu oldu. Peki, Kadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi kaç yaşında, nereli? Kadir Ezildi'nin nişanlısı kimdir? Gamze Türkmen kimdir? Kadir Ezildi ne zaman evlenecek? İşte En Hamarat Benim yarışmasının fenomen sunucusu Kadir Ezildi hakkında tüm detaylar…

Haberin Eklenme Tarihi: 24.07.2024 20:22:00 - Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 20:22:00
ABONE OL

Temizlik takıntısı ile tanınan daha sonra birçok temizlik programlarına sunuculuk yapan fenomen sunucu Kadir Ezildi, birçok insan tarafından merak ediliyor. Sunucu Kadir Ezildi, sır gibi sakladığı sevgilisi Gamze Türkmen ile bir anda nişanlanması gündeme bomba gibi düştü. Ünlü sunucu sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine evleneceğini müjdeledi. Ancak sevgilisini gören olmamıştı. nihayet ilk kez nişanlısının yüzünü gösterdi. Peki, Kadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi kaç yaşında, nereli? Kadir Ezildi'nin nişanlısı kimdir? Gamze Türkmen kimdir? Kadir Ezildi ne zaman evlenecek? İşte En Hamarat Benim yarışmasının fenomen sunucusu Kadir Ezildi hakkında ayrıntılar...

KADİR EZİLDİ KİMDİR?

KADİR EZİLDİ'NİN HAYATI VE KARİYERİ

Kadir Ezildi, 19 Mart 1995 tarihinde Konya'da doğmuş olup, şu anda 29 yaşındadır. Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmış olan Ezildi, İstanbul'da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve katıldığı televizyon programları sayesinde geniş kitlelere ulaşarak popülerlik kazanmıştır.

Temizliğin yanı sıra düzen konusunda da takıntılı olan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcıyor. Misafirlerden ayaklarını yıkayarak çoraplarını değiştirmelerini istediğini söyleyen Kadir, takıntılı olduğunun farkında fakat tedavinin bu duruma bir çözüm olacağını düşünmüyor. Bu takıntısı nedeniyle evlenecek birini bulmakta zorlanacak olması ise Kadir Ezildi'nin annesinin en büyük korkusu.

KADİR EZİLDİ NERELİ?

Kadir Ezildi, baba tarafından Konyalı, anne tarafından ise Bayburtlu'dur.

KADİR EZİLDİ'NİN NİŞANLISI GAMZE ÖZTÜRK KİMDİR?

"En Hamarat Benim" programıyla tanınan sunucu Kadir Ezildi'den müjdeli haber geldi. Evlilik hazırlıkları yapan Kadir Ezildi, uzun süre sır gibi sakladığı sevgilisi Gamze Türkmen'i ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı. Ezildi ailesiyle birlikte söz ve nişan için Erzurum'a gitti. Nişanlısıyla yaptığı paylaşıma, "Hayatımın her anı Türk sineması tadında. En büyük eksiğim hayatımın başrol oyuncusuydu. Artık yeni mutlu senaryolarının yazarı olarak hayatıma hoş geldin" notunu düştü.