Kayıp Rojin'den 18 gündür haber yok! Van Gölü ve çevresi didik didik taranıyor

Van'da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarında 18'inci güne girildi. Ekipler, kayıp Rojin Kabaiş'in başörtüsünün bulunduğu Van Gölü sahili ve çevresine yoğunlaştı. Henüz bir ize rastlanmadı.

Haberin Eklenme Tarihi: 15.10.2024 14:23:00 - Güncelleme Tarihi: 15.10.2024 14:23:00
ABONE OL

Kayıp Rojin'i arama çalışmaları sürüyor. Çalışmalara dalgıçlar da destek veriyor. Van Gölü ve çevresi sonar cihazlarla didik didik taranıyor.

Van'da 27 Eylül'de kaldığı yurttan çıktıktan sonra kaybolan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarında 18'inci güne girildi. Kayıp kıza ait 10 Ekim'de bulunan başörtüsü sonrasında, aramalar Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Bardakçı Mahallesi arasında yoğunlaştırıldı.

Van Valiliği koordinasyonunda, Sahil Güvenlik, Jandarma, Emniyet, AFAD ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla hem göl hem de kıyı bölgelerinde aralıksız arama çalışmaları sürüyor.

Çalışmalara 20 dalgıç, 5 gemi, 4 bot, jet ski ve sonar cihazlarıyla devam ediliyor. Ayrıca polis helikopterleri ve insansız hava araçlarıyla da havadan destek sağlanıyor.