Terörist elebaşı Fetullah Gülen nereye gömülecek? FETÖ çiftliğinde iş makinesi! Defin hazırlıkları başladı

Terörist Fetullah Gülen nereye gömülecek? sorusu merak ediliyor. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası cenazesini gömme hazırlıkları da başladı. Pensilvanya'daki çiftlik evine iş makineleri getirildi. Çiftlik evi etrafında güvenlik önlemleri de artırıldı. Fetullah Gülen'in perşembe günü defnedilmesi bekleniyor. Örgüt üyeleri de çiftlikte toplanmayı sürdürüyor.

Haberin Eklenme Tarihi: 23.10.2024 16:21:00 - Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 16:21:00
ABONE OL

Terörist Elebaşı Fetullah Gülen, 20 Ekim'de ölmüştü. Ölümü bir süre gizlenmişti. Pensilvanya'daki çiftlik evinde cenazeyi gömme hazırlıkları başladı. Çiftliğe iş makinesi getirildi.

ÇİFTLİĞİN BAHÇESİNE GÖMÜLECEK

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in cenazesinin nereye gömüleceğine ilişkin belirsizlik sürüyor.

Anadolu Ajansı ise Pensilvanya'daki çiftlik evinin bahçesine iş makinelerinin geldiğini görüntüledi. Defin için hazırlıkların yapıldığı tahmin ediliyor. Çok sayıda örgüt üyesi de o işlemleri yerinden takip ediyor. Çiftlik etrafında da güvenlik önlemleri artırıldı. Diğer görüntülerde ise kazılan bir çukurun başına Gülen'in kardeşlerinden Mesih Gülen'in getirildiği ve bir sandalyeye oturduktan sonra kazı işlemini izlediği görüldü.

CENAZESİ HASTANEDE TUTULUYOR

Teröristbaşı Gülen'in cenazesi St. Luke's Hastaneside tutuluyor. Ölmeden önce 251 numaralı odada kalıyordu. Odanın boşaltılıp temizlendiği belirtildi. Hastaneye gelen ziyaretçilerin ise morga gitmesine izin verilmiyor. Ziyaretçiler hasta odalarının bulunduğu bölüme yönlendiriliyor. Cenazesinin perşembe günü defnedilmesi bekleniyor. Terörist Gülen'in kamp içinde yer alan daha önce kendi işaret ettiği yere gömülmesi bekleniyor.

NAMAZI SUAT YILDIRIM KILDIRACAK

Cenaze töreniyle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Cenaze namazını Edirne İl Müftülüğü yaptığı sırada FETÖ elebaşı gülen ile bir süre aynı evde kalan Suat Yıldırım kıldıracağı belirtildi.

Yıldırım, örgütün "Başyüceler" ya da "İstişare Heyeti" denilen kurulunda üye. 1993-1995 yıllarında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı da yaptı. Yıldırım, İçişleri Bakanlığının Terörden Arananlar Listesi'nde 20 milyon lira ödülle "Kırmızı Kategori"de yer alıyor.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü