Van'da kaybolan Rojin'i arama çalışmalarında 17'nci güne girildi

Van'da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarında 17'nci güne girildi. Arama çalışmalarına Erzurum ve Diyarbakır'dan gelen kadavra köpeklerinin yanı sıra, dalgıç ekipler ve su altı arama köpekleri de destek veriyor. Henüz bir ize rastlanmadı.

Haberin Eklenme Tarihi: 14.10.2024 15:09:00 - Güncelleme Tarihi: 14.10.2024 15:09:00
ABONE OL

Kayıp Rojin'i arama çalışmaları sürüyor. Çalışmalara su altı kadavra köpekleri de destek veriyor. Van Gölü ve çevresi didik didik aranıyor.

Van'da 27 Eylül'de kaldığı yurttan çıktıktan sonra kaybolan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarında 17'nci güne girildi. Kayıp kıza ait 10 Ekim'de bulunan başörtüsü sonrasında, aramalar Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Bardakçı Mahallesi arasında yoğunlaştırıldı.

Kabaiş'in kaybolduğu bölgeye Erzurum ve Diyarbakır'dan getirilen kadavra köpekleri de aramalara dahil edildi. Ayrıca, Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı dalgıç ekipler, su altı kadavra arama köpekleri ve sonar cihazlarla Van Gölü'nde detaylı aramalar yapılıyor. 8 kişilik dalgıç ekip, göl üzerinde bot ve teknelerle çalışmalarını sürdürüyor. Ancak bir sonuca ulaşılabilmiş değil.