Aramızdan tam 1 yıl önce ayrıldı! Kalbimizdesin Özkan Ağabey

Kariyeri kadar bitmeyen enerjisiyle de gönüllerimize taht kuran MFÖ gurubu üyelerinden Özkan Uğur vefatının 1. yılında hüzünle anıldı. Usta sanatçının ölümünden tam bir yıl sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı. Paylaşım ise tüm sevenlerini duygulandırdı.

Haberin Eklenme Tarihi: 8.07.2024 20:42:00 - Güncelleme Tarihi: 8.07.2024 20:42:00
ABONE OL

Türk müziğinin en sevilen gruplarından olan MFÖ gurubu üyelerinden Özkan Uğur, daha önce üç kez yendiği lenf kanseri nedeniyle 69 yaşında hayata gözlerini yumdu.

GÖNÜLLERİMİZE TAHT KURDU

Sadece sanat kariyeriyle değil oyunculuğuyla da gönüllerimize taht kuran Özkan Uğur, 'Cennet Mahallesi', 'G.O.R.A.', 'A.R.O.G', 'Yahşi Batı', 'Arif ve 216' gibi sayısız projede canlandırdığı karakterler de hafızalarımıza kazınmıştı.

Usta sanatçı için arkadaşları sosyal medya hesaplarından duygusal yazılar kaleme aldı. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, Uğur'la olan fotoğraflarını Instagram'dan yayınladı.

Yıllarca Uğur ile birlikte çalışan Cem Yılmaz, birlikte oldukları fotoğrafı, "Kalbimizdesin Özkan ağabeyim" notuyla paylaştı. Zafer Algöz, "Özkan Uğur O... 'İnsan ölünce değil, unutulunca ölür' derler... Ne kadar doğru... Hiç unutmadık seni Özkan'ım" yazdı. Melek Baykal ise, "Sen gideli bir yıl oldu... 365 gündür her gün her gece Güllerin içinde 'GÜL BİZE. Canım Özkan'ım" notunu düştü.