Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat'tan müjdeli haber! Ünlü çiftin bebekleri oluyor

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu. 2020'de dünyaevine giren Cansel Elçin-Zeynep Tuğçe Bayat çifti mutluluklarını bebekle taçlandırıyor. Ünlü çift, bebek haberini sevenlerine birlikte verdikleri pozla sosyal medyadan "Biz bir aileyiz" notuyla açıkladı.

Haberin Eklenme Tarihi: 14.08.2024 10:48:00 - Güncelleme Tarihi: 14.08.2024 10:48:00
ABONE OL

2020'de hayatlarını birleştiren Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat'tan sevenlerini mutlu eden haber geldi. Oyuncu çift bebek bekledikleri müjdesini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla duyurdu.

ÜNLÜ ÇİFTTEN SEVİNDİREN HABER: BİZ BİR AİLEYİZ

Cansel Elçin sosyal medya paylaşımında bebeklerinin ultrason fotoğrafını yayınladı. Baba olmaya hazırlanan ünlü oyuncu bebek beklediklerini ifade eden paylaşımına "Biz bir aileyiz" notunu düştü.

Cansel Elçin-Zeynep Tuğçe Bayat çiftinin bebek bekledikleri haberi sevenlerini mutluluğa boğdu. Arkadaşlarından tebrik mesajları gelen çiftin takipçileri de bu haber karşısında mutluluklarını dile getirdi. Ünle çiftin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

ÜNLÜLERDEN TEBRİK MESAJLARI

İlk bebek heyecanı yaşayan oyuncu çifte ünlü isimlerden Onur Tuna, "Aaaaaaaaaa!!!! Çok güzel haber tebrik ederim abi ikinizi de" yazarken Deniz Baysal ve Ebru Şahin emojilerle çifti tebrik etti.

En genç efsane! Gözyaşını tutamadı