Demet Özdemir'den dudak uçuklatan dev anlaşma! Milyonlar kazanacak, paraya para demeyecek

‘Cinlerin Düğünü' filminin başrolünde yer alacak olan ünlü oyuncu Demet Özdemir, milyonluk bir anlaşmaya imza attı. ‘Cinlerin Düğünü' filminin yanı sıra bir reklam anlaşması da sağladığı öğrenilen 32 yaşındaki Demet Özdemir'in anlaştığı rakam ise dudak uçuklattı. İşte, ünlü oyuncunun yeni filmi ve duyanları hayrete düşüren reklam anlaşmasına ilişkin tüm detaylar...

Haberin Eklenme Tarihi: 30.09.2024 10:49:00 - Güncelleme Tarihi: 30.09.2024 10:49:00
ABONE OL

Demet Özdemir magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram hesabında 16,3 milyon takipçisi bulunan Demet Özdemir'in son olarak bir mobilya markasından 1 yıllık reklam anlaşması için 25 milyon lira kazandığı iddia edildi. 32 yaşındaki Demet Özdemir'in önümüzdeki hafta reklam çekimi için kamera karşısına geçecek.

Parlak kariyerine devam eden Demet Özdemir son olarak Adım Farah ile seyirci karşısına çıkmıştı. Ünlü oyuncu şimdilerde bir festival filmi olan Cinlerin Düğünü'nün heyecanını yaşıyor. Kaan Yıldırım ve İlhan Şen ile kamera karşısına geçecek olan Demet Özdemir filmde başrolde yer alacak.

Ferit Karahan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Cinlerin Düğünü filminde Demet Özdemir'in kardeşlerini Kaan Yıldırım ve İlhan Şen canlandıracak.

Oyuncu kadrosu ve konusuyla şimdiden merakla beklenen filmin çekimleri için Demet Özdemir, 1 ay boyunca Erzincan'da kalacak.

DEMET ÖZDEMİR'DEN HAYATI VE OYUNCULUK KARİYERİ ÜZERİNE DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Öte yandan dünya genelinde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Demet Özdemir, Hindistan'da yayın yapan bir dergiye hayatı ve oyunculuk kariyeri üzerine röportaj vermişti.

Demet Özdemir hayatı ve oyunculuk kariyeri üzerine şu açıklamalarda bulundu:

-Oynadığım tüm karakterler bir parçam ve hepsini seviyorum.

-'Sana Bir Sır Vereceğim' kariyerimin başlangıcı, 'Erkenci Kuş' da dünya çapında geniş kitlelere ulaştırdığı için dönüm noktam.

-Binlerce kilometre uzakta, bambaşka kültürlerden insanlar tarafından sevilmek ve önemsenmek inanılmaz. Ama bu durumun geçici olduğunun farkındayım. Bu sevgi ve ilgi yarın başka birine kayabilir.

-'Çilek Kokusu'nda canlandırdığım 'Aslı' kalbime daha yakın bir karakterdi. Bu dizi kişisel hayatıma da bir beceri kattı: Güzel pastalar yapmak.

-Hayalim, hedefim büyük bir oyuncu olmak. Bir rol için ağlamam ya da 'çirkin' görünmem gerekiyorsa bunu yapacağım.

Kamera karşısında iyi görünme konusunda endişelenirsem, rolün gerektirdiğini yapmayacağım ve hayallerime ihanet etmiş olacağım gibi geliyor.

-Bollywood'daki renkler, müzik, dans; hepsi beni baştan çıkarıyor ve onları izlemekten büyük keyif alıyorum. Hint film ve dizi önerilerine de açığım.

-Oyuncu olmasaydım haksızlıklara karşı mücadele eden bir aktivist olurdum.

Aşka tövbe eden şarkıcıdan 'Brad Pitt' itirafı