Hasan Yalnızoğlu'nun cenaze törenine son görev! Cenaze törenine ünlü isimler akın etti

Hasan Yalnızoğlu kanser hastalığı nedeniyle 50 yaşında vefat etti. Son yolculuğuna uğurlanan Hasan Yalnızoğlu'nun cenaze törenine katılan isimler arasında Kenan İmirzalıoğlu da yer aldı. Eski arkadaşı için son görevini yerine getiren Kenan İmirzalıoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Eklenme Tarihi: 16.10.2024 17:42:00 - Güncelleme Tarihi: 16.10.2024 17:42:00
ABONE OL

Hasan Yalnızoğlu için cenaze töreni düzenlendi. Survivor yarışma programında da yer alan ve Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı olan Hasan Yalnızoğlu, tedavi gördüğü pankreas kanseri hastalığı nedeniyle vefat etti. 7 yaşında bir kızı olan 50 yaşındaki sanatçı Hasan Yalnızoğlu için cenaze töreni düzenlendi.

Yalnızoğlu'nun cenaze törenine katılan isimler arasında; Pınar Altuğ Atacan, Berk Oktay ve Meriç Erkan ve bir dönem aynı yarışmada beraber yer aldığı ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu yer aldı.

KENAN İMİRZALIOĞLU CENAZEDE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Hasan Yalnızoğlu'nun 7 yaşındaki kızının yanına giden İmirzalıoğlu, bu anlarda gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze töreninde konuşan İmirzalıoğlu, Yalnızoğlu için, "Nevi şahsına münhasır bir insandı, yumuşacık bir kalbi vardı. herkesten aynı şeyleri duyacaktınız. Best Model'de oda arkadaşımdı. o bana diyordu gönlümün birincisi sensin, ben de ona diyordum gönlümün birincisi sensin diye. ben birinci olmuştum, o ikinci. çok güzel hatıralar bıraktı." ifadelerini kullandı.