İnci Taneleri'nin Kamuran Abisinin eşi de meğer aynı dizideymiş... Bunu kimse bilmiyordu

İnci Taneleri dizisinde Kamuran Abi karakteri ile izleyici karşısına çıkan aynı zamanda Yılmaz Erdoğan kardeşi Deniz Erdoğan ile ilgili şaşırtan gerçeği duyanların ağzı açık kaldı. İkinci sezona hızlı bir giriş yapan İnci Taneleri'nin Kamuran Abisi Deniz Erdoğan'ın eşiyle birlikte rol aldığı ortaya çıktı.

Haberin Eklenme Tarihi: 11.10.2024 14:28:00 - Güncelleme Tarihi: 11.10.2024 14:28:00
ABONE OL

Yılmaz Erdoğan, başrolünde yer aldığı ve senaryosunu yazdığı "İnci Taneleri" ile yeni sezonda ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Reyting rekorları kıran İnci Taneleri'nin ikinci sezonunun ilk bölümü önceki akşam izleyiciyle buluştu. Büyük bir izleyici kitlesi yakalayan dizinin sevilen karakterlerinden "Kamuran Abi"nin eşi bakın kim çıktı...

Dizinin fenomen isimlerinden olan pavyon patronu 'Kamuran Abi'yi canlandıran isim, dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan'ın kardeşi Deniz Erdoğan çıktı. Yılmaz Erdoğan ve Mustafa Erdoğan'ın kardeşi olan Deniz Erdoğan daha önce Vizontele, Organize İşler ve Çok Filim Hareketler Bunlar gibi projelerde de yer almıştı.

İNCİ TANELERİ'NİN KAMURAN ABİSİNİN EŞİ ORTAYA ÇIKTI

İnci Taneleri dizisinde Elo Abla karakterini canlandıran Elif Erol ile 2007 yılında evlenen Deniz Erdoğan, verdiği bir röportajda, eşiyle tanışma hikayesini şu sözlerle anlattı: "Elif, Anadolu Ateşi dansçılarından biriydi. Orada gördüm. İnanılmaz yetenekli. Şarkıcılık desen var, oyunculuk var, dans var. Kendisine dans ederken aşık oldum. Ama şu sıralar ben isteyince dans etmiyor"