İzleyicinin gözünden kaçmadı! Zeki Demirkubuz'dan Oscar adayı filmde çekim hatası itirafı... İşte o sahne

Kader ve Masumiyet gibi başarılı filmlere imza atan ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz'dan Hayat filmindeki bir sahne için çekim hatası itirafı geldi. Zeki Demirkubuz, Oscar adayı Hayat filmine ilişkin sosyal medyadan gelen bir soruya esprili şekilde yanıt vererek çekim hatası itirafında bulundu.

Haberin Eklenme Tarihi: 22.09.2024 09:55:00 - Güncelleme Tarihi: 22.09.2024 09:55:00
ABONE OL

Kader ve Masumiyet gibi başarılı işlere imza atan ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, Hayat adlı filminin Oscar'a aday gösterilmesiyle gündemde.

OSCAR ADAYI HAYAT FİLMİNDE ÇEKİM HATASI

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, şimdilerde de Türkiye'nin Oscar adayı olarak gösterilen Hayat filminde yaptığı çekim hatası ile çok konuşuluyor.

Yönetmen Zeki Demirkubuz, Oscar adayı olan Hayat filmindeki bir sahnede çekim hatası olduğunu itiraf etti. Ünlü yönetmen, hata ile ilgili esprili bir açıklama yaparak durumu doğruladı.

Bir sosyal medya kullanıcısı, filmdeki sahneyi paylaşarak ünlü yönetmene "Hocam aynı sekansta Hicran'ın saçının uzak ve yakın çekimde farklı olmasının özel bir sebebi var mı?" sorusunu yöneltti.

ZEKİ DEMİRKUBUZ'DAN ESPRİLİ YANIT

Paylaşımı alıntılayan Zeki Demirkubuz, "Ne sebebi olacak çekim hatası" şeklinde yanıt verdi.

İşte, başrolünü Miray Daner'in üstlendiği ve Hicran karakterini canlandırdığı filmde çekim hatası şu şekilde karelere yansıdı:

Bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!

Haluk Bilginer ikinci kez Emmy'ye aday

Kızılcık Şerbeti'nde afiş krizi çözüldü!