Kalp krizi sonucu vefat eden Vural Çelik'in vasiyeti ortaya çıktı!

Avrupa Yakası'nın ‘Kubilay'ı Vural Çelik, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Yayınlandığı döneme damga vuran pek çok yapımda yer alan Vural Çelik'in kalp krizi nedeniyle öldüğü belirlendi. Avrupa Yakası'nın ‘Kubilay'ının ortaya çıkan vasiyeti ise dikkat çekti. İşte detaylar…

Haberin Eklenme Tarihi: 19.10.2024 10:43:00 - Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 10:43:00
ABONE OL

Ünlü oyuncu Vural Çelik, Avrupa Yakası ve Seksenler başta olmak üzere pek çok yapımda yer almıştı. Canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan Çelik'in 17 Ekim Perşembe günü Üsküdar'daki evinde ölü bulunması sevenlerini yasa boğmuştu. Ünlü oyuncunun ölüm nedeni yapılan otopsi işlemlerinin ardından belli oldu. Çelik'in yakınları tarafından yapılan açıklamalarla birlikte kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Cenaze detayları da yakınları tarafından sevenleriyle paylaşıldı.

CENAZESİ BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Vural Çelik'in menajeri ve çocukluk arkadaşı Rasim Özcan cenaze programının detaylarını şu sözlerle ifade etti: "Cenaze işlemleri için Zincirlikuyu'ya götüreceğiz gasil haneye sabah orada kefenlenecek, gerekli işlemler yapılacak. Sonra Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazında cenaze namazı kılınacak. Kilyos Mezarlığı'na defnedilecek. Annesi ve ablası Ordu'dan geldi. Ordu'dalardı. Kendisi bekardı, yalnız yaşıyordu."

VASİYETİ YERİNE GETİRİLECEK

Cenaze detaylarını paylaşan Özcan, ünlü oyuncunun vasiyetini de yerine getireceklerini belirtti. Çelik'in Kilyos Mezarlığı'na defnedilmek istediğini söyleyen Özcan, "Vasiyeti Kilyos Mezarlığı'na defnedilmekti. Orada beraber olacağız." diyerek yakın arkadaşını yalnız bırakmayacağını belirtti.