Kızıl Goncalar'da 2. sezon başlıyor! İlk bölüm tarihi açıklandı… Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Özcan Deniz kadro bomba gibi

Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz, Erkan Avcı ve Mert Turak'ın olduğu Kızıl Goncalar dizisinin 2. sezon tarihi öğrenildi. Geçen sezon her pazartesi birçok insanı televizyona kitleyen Kızıl Goncalar 9-10 reyting bandında kalarak en çok izlenen dizi olmayı başardı. Kızıl Goncalar bu sezon oldukça iddialı ve merak uyandırıcı bir hikayeyle dönüyor.

Haberin Eklenme Tarihi: 24.07.2024 22:50:00 - Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 22:50:00
ABONE OL

Özgü Namal, Özcan Deniz, Erkan Avcı ve Mert Turak gibi isimlerin başrolünde olduğu Kızıl Goncalar dizisi, geçtiğimiz sezon birçok diziseverin gözdesiydi. Her pazartesi akşamı 9-10 reyting bandında kalarak en çok izlenen dizi olmayı başaran Kızıl Goncalar, 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

EYLÜL AYINDA BAŞLIYOR

Kızıl Goncalar, yeni sezona oldukça iddialı bir hikâyeyle dönüyor. Kızıl Goncalar dizisi, 30 Eylül Pazartesi akşamı 2. sezonuna başlıyor. Eylül ayında sete çıkacak olan dizi, en az iki bölüm stok yaparak hikâyeye kaldığı yerden devam edecek.