Kızılcık Şerbeti'nin Alev'iydi: Müjde Uzman'ın yeni adresi ortaya çıktı! O rolle geri dönecek

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman, dizi ile olan yollarını ayırmıştı. Öte yandan Müjde Uzman'ın yeni dizisi ortaya çıktı. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i, dizi sektörüne hangi rolle geri dönecek? Detaylar haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 22.10.2024 11:05:00 - Güncelleme Tarihi: 22.10.2024 11:05:00
ABONE OL

Deniz Yorulmazer'in yönetmenlik koltuğuna oturacağı ve senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan'ın kaleme alacağı Aşk Evlilik Boşanma dizisi, çok konuşulacak bir transfer ile gündeme geldi.

Kızılcık Şerbeti'nde Alev karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken Müjde Uzman, Aşk Evlilik Boşanma dizisine dahil edildi.

MÜJDE UZMAN O ROLLE GERİ DÖNECEK

Naz, Güner ve Gaye isimlerinde üç kadının hikayesini konu alan Karga Seven Pictures imzalı Aşk Evlilik Boşanma dizisinde Müjde Uzman'ın rolü ise adeta herkesi şaşırttı.

Kore yapımı, ''Love (ft. Marriage and Divorce)'' projesinden uyarlanan dizide, ''Gaye'' karakteri ile ekranların tozunu atacak.

Öte yandan Müjde Uzman; Evlilik Hakkında Her Şey, Savaşçı, Kiralık Aşk, Fatih, Muhteşem Yüzyıl, Bir Çocuk Sevdim, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Akasya Durağı, Paramparça Aşklar ve Aşk Bir Hayal dahil olmak üzere birçok farklı proje ile kameraların karşısına geçmişti.

Müjde Uzman'ın tekrardan Aşk Evlilik Boşanma dizisi ile gündeme gelmesi, pek çok hayranını şimdiden heyecanlandırdı.