MasterChef'te kavgalı yemek! Mehmet Şef: Biz bile 1 saat tartıştık! Kuymak mı mıhlama mı?

MasterChef'te kavgalar bitmiyor. Yarışmacılar bugün mıhlama yaparak şeflerden beğeni almaya çalışacak. Mehmet Yalçınkaya mıhlama için “Biz bile içerde tam 1 saat tartıştık. Türkiye'de de yıllardır tartışılıyor.” Dedi. Peki, doğrusu kuymak mı mıhlama mı? Deniz ve Ayşe arasında sular durulmuyor. İşte MasterChef'in detayları…

Haberin Eklenme Tarihi: 14.08.2024 21:31:00 - Güncelleme Tarihi: 14.08.2024 21:32:00
ABONE OL

MasterChef'te bugün şeflerin tabiriyle Türkiye'de tartışılan yemeklerden biri olan mıhlama var. Peki, doğrusu kuymak mı mıhlama mı?

Mehmet Yalçınkaya, mıhlama için şunları söyledi: "Biz bile içerde tam 1 saat tartıştık. Türkiye'de de yıllardır tartışılıyor. Bugün bu düğümü biz çözebilir miyiz bilmiyorum. Muhlama istiyoruz."

AYŞE VE DENİZ ARASINDA NELER OLDU?

MasterChef'te yarışmacıların mıhlama için iddialı olması kavgalara ve gerginliklere neden oldu. Ayşe ve Deniz arasındaki gerginlik zirveye çıktı.

Ayşe, Deniz yemek yaparken uyarmak istedi. Ayşe'nin bu uyarısına sinirlenen Deniz, "Çizgini bir boz bakayım, bir boz bakayım nasıl çizgi bozuluyor" dedi. Ekibin diğer üyesi Alper de Ayşe'den yana oldu ve Deniz'e tepki gösterdi.

YARIŞMACILAR ALPER'İ ZOR SAKİNLEŞTİRDİ

Çıldıran ve yarışmacıların zor sakinleştirdiği Alper, "Ayşe senin çocuğun değil ya" diyerek ses yükseltti.

İşte MasterChef'in kavgalı yemeğinin olduğu fragman;