Metin Akpınar'a miras şoku! Şimdi ne olacak?

Metin Akpınar'ın iki kızları yıllar sonra ortaya çıkmış, Duygu Nebioğlu'nun ardından Sevgi Katkıcı da Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanmıştı. Metin Akpınar'ın kızları olduklarını hukuki yollarla ispatlayan Duygu Nebioğlu ve Sevgi Katkıcı için şimdi yeni bir süreç başlıyor.

Haberin Eklenme Tarihi: 9.07.2024 10:58:00 - Güncelleme Tarihi: 9.07.2024 10:58:00
ABONE OL

Metin Akpınar'ın kızları oldukları ortaya çıkan ve açtıkları babalık davalarınyla Metin Akpınar'a karşı hukuki mücadelelerini sürdüren Duygu Nebioğlu ve ikizi Sevgi Katkıcı, Metin Akpınar'ın kızı olduklarını ispatladılar. Metin Akpınar'ın ikiz kızları Duygu Nebioğlu'yla Sevgi Katkıcı için şimdi yeni bir süreç başlıyor.

METİN AKPINAR'IN KIZLARI MİRASTAN YARARLANABİLİRLER Mİ?

Konu üzerinde görüş aldığımız Avukat Ayşenur Çolak Karapınar; DNA raporuyla Metin Akpınar'ın kızları olduklarını ispat eden Nebioğlu ile Katkıcı kardeşlerin, herhangi bir miras ve mal varlığı paylaşımı durumunda; babalarının mirasından yararlanabilme hakkına sahip olduklarını ve yasalarımızın bu hakkı onlara resmî olarak tanıdığını belirtti.

Kamuoyunda yer alan açıklamalara göre kız kardeşlerin, maddi açıdan haklarını arayacakları görülüyor. Durumun seyri; ilerleyen süreçte belli olacak.