Sabancı ailesini rahatsız eden arkadaşlık! Torunlara rest çekildi

Cemiyet hayatının ünlü ailelerinden biri olan Sabancı'lar, son günlerde gelin-damat adaylarıyla gündemde. Oyuncular Hande Erçel ve Esra Bilgiç'in ardından şimdi de Kerem Bürsin, bir Sabancı ailesi üyesiyle görüşüyor. İddiaya göre; Sabancı ailesi üyeleri, bu durumdan dolayı rahatsızlık içerisinde.

Haberin Eklenme Tarihi: 27.10.2024 12:50:00 - Güncelleme Tarihi: 27.10.2024 12:50:00
ABONE OL

Kerem Bürsin'in Sakıp Sabancı'nın torunu Melisa Tapan'la yaklaşık 6 aydır görüştükleri geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Ancak ailede ünlü bir isimle görüşen tek torun Melisa Tapan değil. Hakan Sabancı oyuncu Hande Erçel ile, Faruk Sabancı ise oyuncu Esra Bilgiç ile birlikte. İddiaya göre bu durumda; Sabancı'larda rahatsızlığa neden oldu.

SABANCI AİLESİNDEN TORUNLARA KURAL

Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; bu durum Sabancı ailesi için rahatsızlık oluşturdu çünkü sosyal medyaya malzeme olmak istemiyorlar. Hakan Sabancı'nın oyuncu Hande Erçel'le son günlerde davetlerden çıkarken mikrofonlardan uzak durma sebebinin de bu durum olduğu hatta evliliğe dair soru almak da istemedikleri iddia ediliyor.

Melisa Tapan-Kerem Bürsin cephesinde ise durum biraz farklı. Kerem Bürsin bu durumu sorun etmiyor ancak sevgilisi Melisa Tapan, aile kurallarına uymayı tercih ediyor.