Siyah Kalp dizisinin Melek'i Hafsanur Sancaktutar'dan özel açıklamalar! Teselliyi bakın nerede buluyor

Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünde yer aldığı Siyah Kalp dizisi oyuncuları ve entrika dolu hikayesiyle seyirciden tam not almayı başardı. Siyah Kalp'te Melek karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan güzelliği ve başarılı performansı ile göz doldurdu. Öte yandan dizinin başarılı oyuncusu, kendine dair özel açıklamalarıyla dikkat çekti, teselliyi nerede bulduğunu belirtti.

Haberin Eklenme Tarihi: 23.09.2024 09:38:00 - Güncelleme Tarihi: 23.09.2024 09:38:00
ABONE OL

Show TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünde olduğu Siyah Kalp seyirciden tam not aldı. Yayınlandığı ilk günden itibaren seyirciyi ekrana kilitleyen dizi oyuncu kadrosu ve konusuyla beğeni topladı.

Hafsanur Sancaktutan'ın Melek karakterine hayat verdiği Siyah Kalp dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve entrika dolu hikayesiyle izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Show TV ekranlarında seyirci ile buluşan Siyah Kalp dizisi, Kapadokya'nın en güçlü ailelerinden biri olan Şansalanlar'ın entrika dolu hikayesini ekrana taşıyor.

Aşk, gizem ve entrikanın bir araya geldiği Siyah Kalp dizisinin kadrosunda usta oyuncular yer alıyor ve izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunuyor.

SİYAH KALP DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Siyah Kalp dizisi kadrosunda Esra Dermancıoğlu (Hikmet), İlker Aksum (Tahsin), Genco Özak (Esat) gibi önemli isimler yer alıyor. Diğer oyuncular arasında Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) bulunuyor.

SİYAH KALP DİZİSİNİN MELEK'İ HAFSANUR SANCAKTUTAN TESELLİYİ BAKIN NEREDE BULUYOR

Öte yandan oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Harpers Bazaar Arabia dergisi için özel bir çekim gerçekleştirdi.

İstanbul'u anlatan bir röportaj yapan oyuncu Hafsanur Sancaktutan, "Şehrin karmaşası içinde insan kendine nerede bir teselli bulabilir?" sorusuna "Kendi içinde bulabilir insan bu teselliyi ama bir içeceğin ve sandalyen varsa eğer Hidiv Kasrı derim" dedi.

Takı konusunda vintage seven birisi olduğunu belirten güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, "İstanbul'daki hemen hemen her çarşıda güzel ve nadide parçalar bulunabilir. Kapalıçarşıyı iyice gezerseniz bulabilirsiniz" diye konuştu.