Yemekte buluştular! Leonardo DiCaprio, 25'lik sevgilisi Vittoria Ceretti'yi ailesiyle tanıştırdı

49 yaşındaki aktör Leonardo DiCaprio'dan dikkat çeken hamle geldi. Dolunay Katilleri filmiyle adından söz ettiren Leonardo DiCaprio 25 yaşındaki sevgilisi Vittoria Ceretti'yi ailesiyle tanıştırdı. İlişkilerini henüz doğrulamayan ünlü ikiliye akşam yemeğinde modelin annesi ve aktörün üvey babası eşlik etti.

Haberin Eklenme Tarihi: 7.10.2024 15:15:00 - Güncelleme Tarihi: 7.10.2024 15:15:00
ABONE OL

Son olarak yönetmen koltuğunda Martin Scorsese'nin oturduğu Dolunay Katilleri filmiyle adından söz ettiren aktör Leonardo DiCaprio özel yaşamıyla da sık sık gündeme geliyor.

Oyuncu Leonardo DiCaprio ile model sevgilisi Vittoria Ceretti, yaklaşık bir senedir aşk yaşıyor. Birlikte sık sık birlikte görüntülenen Leonardo DiCapri-Vittoria Ceretti çifti henüz ilişkilerini doğrulamadı.

TMZ'nin haberine göre, bir dönem Gigi Hadid ile birlikte olduğu iddia edilen 49 yaşındaki aktör Leonardo DiCaprio, 25 yaşındaki model sevgilisi Vittoria Ceretti'yi Roma'da bir restoranda ailesiyle tanıştırdı.

Ünlü ikiliye akşam yemeğinde modelin annesi ve aktörün üvey babası eşlik etti.

İtalyan model Vittoria Ceretti'nin 2020'de Anyma adıyla bilinen İtalyan DJ Matteo Milleri ile evlendiği ancak çift daha sonra sessiz sedasız boşandığı biliniyor.