10 Ekim 2024 reyting sonuçları | İnci Taneleri zirvede! Hudutsuz Sevda, Siyah Kalp, İnci Taneleri reyting sıralaması

Reyting rekabetinin yoğun yaşandığı Perşembe akşamları birbirinden iddialı yapımlar izleyicisi ile buluştu. Dün akşam ATV'de Bir Gece Masalı dizisi, NOW TV'de Hudutsuz Sevda, TRT 1 'de Teşkilat, Show TV'de Siyah Kalp yayınlanırken, Star TV'de Aykut Enişte filmi izleyicisiyle buluştu. Peki, 10 Ekim reyting sıralaması nasıl şekillendi? Zirvede kim var? İşte Hudutsuz Sevda, Siyah Kalp, İnci Taneleri reyting sıralaması

Haberin Eklenme Tarihi: 11.10.2024 08:30:00 - Güncelleme Tarihi: 11.10.2024 11:41:00
ABONE OL

10 Ekim 2024 reyting sonuçları, izleyici ölçümleri neticesinde açıklandı. Dün akşam 3 dizi ve 1 yarışma ekrana geldi. Perşembe akşamı ekrana gelen; Hudutsuz Sevda, İnci Taneleri ve Siyah Kalp dizileriyle MasterChef programı reytinglerde kıyasıya yarıştı. 3 kategoride de "İnci Taneleri" 1. sırada yer alarak günü zirvede tamamladı. İşte 10 Ekim reyting sonuçları Hudutsuz Sevda, Siyah Kalp, İnci Taneleri reyting sıralaması

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

10 Ekim reyting sonuçları | Perşembe akşamı birbirinden iddialı dizi ve programlar ekrana geldi. Dün akşam İnci Taneleri dizisinin yeni sezonundan ilk bölümü ekrana geldi. Hudutsuz Sevda ve Siyah Kalp dizileri de yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıktı. TV8'de ise MasterChef All Star programı izleyiciyle buluştu.

10 Ekim reyting sonuçları açıklandı.

Kızıl Goncalar 22. Bölüm 2. Fragmanı | "Sana Yeni Bir Eş Münasiptir"

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

Total kategorisinde, Kanal D'nin iddialı dizisi "İnci Taneleri" 1. sırada yer alarak günü zirvede tamamladı. Büyük ilgi gören yapım, geniş bir izleyici kitlesine hitap ederek Total grubunda lider oldu.

2. sırada ise Now TV'de yayınlanan "Hudutsuz Sevda" dizisi yer aldı.

Show TV'nin sevilen dizisi "Siyah Kalp" ise 3. sırayı aldı.

AB REYTİNG SONUÇLARI

AB grubunda da "İnci Taneleri" bir kez daha zirvedeki yerini korudu ve 1. sırada yer aldı. Kanal D'nin bu başarılı yapımı, tüm gruplarda olduğu gibi AB'de de büyük ilgi görmeye devam ediyor.

2. sırada, TV8'in popüler yemek yarışması "Masterchef Türkiye" yer aldı ve yemek programları kategorisinde izleyicinin favorisi olduğunu gösterdi.

AB grubunun 3. sırasında ise yine "İnci Taneleri" dizisinin özeti yer aldı.

ABC REYTİNG SONUÇLARI

ABC kategorisinde de "İnci Taneleri" liderliği kimseye bırakmadı ve 1. sırada yer aldı. İzleyicinin ilgisini çekmeye devam eden dizinin özeti ise 2. sırada yer buldu.

3. sırada ise TV8'in beğenilen programı "Masterchef Türkiye" kendine yer buldu ve yarışma programları arasında liderliğini sürdürdü.

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

Total'de birinci sırada Rigas Skola Galatasaray karşılaşması yer aldı.

İkinci sırada Beşiktaş Eintracht Frankfurt karşılaşması yer aldı.

Twente Fenerbahçe maçı ise maç özetlerinden daha az izlenerek 4. Sırada yer aldı.

AB grubunda birinci sırada yine Rigas Skola Galatasaray karşılaşması yer aldı.

İkinci sırada Şampiyonlar ligi maç özetleri yer alırken üçüncü sırada Twente Fenerbahçe maçı yer aldı. Beşiktaş maçı ise 4. Sıraya yerleşti.